19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

Αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη της τελικής συμφωνίας με τους δανειστές εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm 97,8.

Ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά στη συμφωνία. Είναι αμοιβαίο συμφέρον και για τις δύο πλευρές» και πρόσθεσε ότι η επίτευξη μιας συμφωνίας θα είναι προς το συμφέρον όλων,  τους δανειστές, για τη χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη ώστε να προχωρήσει η Ελλάδα παρακάτω, σχολίασε.

Εξήγησε ότι «προφανώς δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά ορισμένα από αυτά που ζητούν οι δανειστές» και επεσήμανε ότι η πρόταση που έχει κάνει η ελληνική πλευρά βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σε ό,τι αφορά την σημερινή συζήτηση στη Βουλή και την ενημέρωση που θα κάνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για ανάγκη εθνικής συνεννόησης όλων των κομμάτων με ευρωπαϊκό προσανατολισμό λέγοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ομοψυχία αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σχολιάζοντας τα «κολλημένα» έργα υποστήριξε ότι αυτό γίνεται λόγω αμαρτιών του παρελθόντος και ότι δεν είναι θέμα μη χρηματοδότησης, αλλά θέμα κακοδιοίκησης.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα