25.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ;

Ο καλός συνάδελφος Δημήτρης Πνευματικάτος σχολίασε το άρθρο ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στο FB όπου γράφει:

Εκτός από την ιατρική, τα τελευταία χρόνια τον κέρδισε ο δεύτερος εαυτός του. Ο συγγραφέας. Ο εξαίρετος φίλος, ιατρός και καταξιωμένος πλέον συγγραφέας, Βαγγέλης Μαυρουδής, “κουράστηκε” πλέον να αγωνίζεται για τα αυτονόητα. Παρά τις ομηρικές μάχες που έχω κάνει το τελευταίο εξάμηνο μαζί του, παρέμεινε αμετάπειστος.

Οσονούπω, λοιπόν, θα ανακοινώσει την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημοτικού Σύμβουλου. Δημοσιοποιώ το όνομά του με την ελπίδα, να βρεθούν ακόμη περισσότεροι κοινοί φίλοι, οι οποίοι θα του ασκήσουν πιέσεις να πάρει πίσω την απόφασή του. Απόφαση που αν οριστικοποιηθεί θα φτωχύνει το τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου».

Αν και συμμερίζομαι τα όσα λέει, πολύ περισσότερο γιατί πιστεύει και την τελευταία τελεία, πρέπει να πως στο Δημήτρη ότι:

«Προτιμώ το συγγραφέα Μαυρουδή ελεύθερο να εκφράζεται, παρά το δημοτικό σύμβουλο Μαυρουδή να δέχεται άκοσμες πολλές φορές επιθέσεις γιατί ακριβώς παλεύει για τ’ αυτονόητα».

Βέβαια η απόφαση είναι απόλυτα δική του, καθώς τόσο ο Δημήτρης, όσο και γω έχουμε συνειδητά επιλέξει να μείνουμε εκτός αιρετών διαδικασιών, οπότε δεν είμαστε κι οι πλέον αρμόδιοι να τον πιέσουμε για οτιδήποτε. Απλά εκφράζουμε την εκ διαμέτρου αντίθετη άποψή μας.

Και οι δυο προς όφελος των πολλών, με τη διαφορά ότι για το Δημήτρη «οι πολλοί» είναι οι κάτοικοι του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και για μένα «οι πολλοί» είναι τα εκατομμύρια αναγνώστες που έχουν διαβάσει τα βιβλία του και περιμένουν να διαβάσουν αυτά που πρόκειται να γραφούν. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα