17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

Το ένα μετά το άλλο αναβαθμίζονται τα γήπεδα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με αποτέλεσμα ο αθλητισμός να αναδειχτεί σε πρωταγωνιστή των έργων ανάπλασης, ενώ αναμένεται να ξεκινήσει επίσης και το αθλητικό κέντρο στην περιοχή Διάκου Μάντρες, που θα φιλοξενήσει το κεντρικό δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η μαγιά πιάστηκε επί θητείας προηγούμενης δημοτικής αρχής Χριστόπουλου,  με την ανάπλαση ενός γηπέδου 5Χ5 στη Διασταύρωση της Ραφήνας, στο χώρο που θα φιλοξενήσει εν καιρώ το δεύτερο γυμνάσιο Ραφήνας, με την ευγενική χορηγία του κ. Θανάση Μαρτίνου και την παρέμβαση στο κλειστό γυμναστήριο Διώνης.

Σήμερα επί θητείας δημάρχου Βασίλη Πιστικίδη ο οργασμός έργων αθλητισμού συνεχίζεται με την παράδοση ενός γηπέδου ποδοσφαίρου στη Νταού, ενώ έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης ενός κλειστού γυμναστηρίου και ενός υπαίθριου θεάτρου επίσης στη Νταού.  Ένα ακόμα αθλητικό-πολιτιστικό κέντρο, ένα ακόμα δώρο της ευγενικής χορηγίας του κ. Μαρτίνου.

Αλλά κι η Διώνη έχει την τιμητική της με την αναβάθμιση του εκεί γηπέδου ποδοσφαίρου με την τοποθέτηση χλοοτάπητα, όπως δείχνει η φωτογραφία με το δήμαρχο Ρ-Π κ. Πιστικίδη και τον αντιδήμαρχο Πικερμίου κ. Κοκκόλη. Άλλο ένα αθλητικό κέντρο στη Διώνη λοιπόν, αν συνυπολογιστεί και το κλειστό δίπλα.

Μήπως τελικά πρέπει να χαρακτηρίσουμε τούτη τη δημοτική αρχή φίλη του αθλητισμού;

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα