18.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΥΡΕΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π ΕΝΟΨΕΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΥΡΕΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π ΕΝΟΨΕΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

Το Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη σημαντικότερη ίσως ιατρική διημερίδα των τελευταίων ετών στην αν. Αττική, οπότε ο πυρετός των προετοιμασιών είναι δικαιολογημένος και όσο πλησιάζουν οι μέρες οι διοργανωτές εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε όλα να είναι τακτοποιημένα και νοικοκυρεμένα για την υποδοχή ενός πλήθους ευαισθητοποιημένων ανθρώπων σ’ ένα τομέα που αφορά όλους όπως εν προκειμένω η Υγεία και οι συνοδευτικοί τομείς πρόνοιας.

Σήμερα, απροειδοποίητα κατέφθασε στο Κ.Υ. ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Αντώνης Παλπατζής για να εξασφαλίσει το χώρο του μεγάλου πάρκινγκ ελεύθερο, ώστε τη Δευτέρα να μπορούν να εργαστούν τα συνεργεία του δήμου στη σηματοδότηση χώρων στάθμευσης για ΑμεΑ και λοιπούς, με ειδικά κολονάκια όπου χρειάζονται, αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στους στύλους ηλεκτροδότησης κι άλλες παρεμβάσεις στον τομέα πρασίνου, καθώς το Κ.Υ. αγκαλιάζεται από μεγάλο πνεύμονα πρασίνου (πεύκα κλπ.). 

Επ’ ευκαιρία ο κ. Παλπατζής επισκέφτηκε το αμφιθέατρο να δει την πρόοδο των εργασιών καθώς η επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου ανησυχεί για την έγκαιρη παράδοση του φρεσκοβαμμένου χώρου.

Μόνη παραφωνία η ξεσκισμένη σημαία Υγείας, έχει απομείνει ένα μικρό κομματάκι με υποψία κόκκινου σταυρού, καθώς η 1η ΥΠΕ δεν έχει ανταποκριθεί στα επανειλημμένα αιτήματα για αντικατάσταση των δύο σημαιών, Ελληνικής και Ερυθρού Σταυρού, με την πρώτη να έχει ήδη αντικατασταθεί από δωρεά της «ΕΣΤΙΑΣ» που συμμετέχει στη διοργάνωση.

Μήπως υπάρχει κάποιος δωρητής και για μια σημαία του Ερυθρού Σταυρού σε μεγάλο μέγεθος; Αν υπάρχει ας βιαστεί ώστε το επόμενο Σαββατοκύριακο να κυματίζει στον ιστό, ειδάλλως θα μείνει άδειος αφού επείγει να κατέβει το κουρέλι που υπάρχει σήμερα.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα