27.3 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΑΦΗΝΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΡΑΦΗΝΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

“Για να στεριώσει το γεφύρι της βελανιδιάς πρέπει να θυσιαστεί γυναίκα” τάδε έφη ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, σε σχετική τους συζήτηση για το Γεφύρι στη βελανιδιά Ραφήνας, που δε λέει να τελειώσει απ’ το 2013 που καταστράφηκε απ’ τη υπερχείλιση του Μεγάλου Ρέματος,  αναθυμούμενος σχετικό μας σχόλιο με τίτλο: TI ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ, TI ΓΕΦΥΡΙ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ! Όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό αλλά συνέχισε: “Λέω να θυσιάσετε την Κίρκη (κατά κόσμο Αγγελική Ραγκούση)”.  

Όμως η Κίρκη δεν είναι γυναίκα του πρωτομάστορα αγαπητέ Πέτρο. Κι η απάντηση: “Είναι όμως η δημοσιογράφος του δημάρχου” εννοώντας ότι ως δημότισσα Ραφήνας – Πικερμίου οφείλει να θυσιαστεί αφού συσχετίζει το γεφύρι της βελανιδιάς με το γεφύρι της Άρτας.

Αυτά παθαίνει όποιος έχει το κουσούρι να σχολιάζει πάντα και παντού όσα γίνονται στις  τοπικές κοινωνίες. Ενίοτε πρέπει και να θυσιάζεται. Να το κάνουμε έστω, αν επιτέλους μετά από τρία χρόνια τελειώσει το γιοφύρι της βελανιδιάς προς ανακούφιση των συντοπιτών μας. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα