28.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η (ΕΠΑΝΑ)ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η (ΕΠΑΝΑ)ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

Ίσως η καλύτερη ατάκα που έχει λεχθεί σε δημοτικό συμβούλιο ως απάντηση στην ερώτηση δημοτικών συμβούλων προς τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου σχετικά με τις πρόσφατες επιστολές διαμαρτυρίας των υπαλλήλων του δήμου, αλλά και του σωματείου τους, ως προς τις παντοειδείς πιέσεις που τους ασκεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, που απάντησε λέγοντας ότι η εν λόγω (επανα)στάση αποτελεί εσωτερική υπόθεση της δημοτικής αρχής!

Η υπόθεση αφορά τρεις έγγραφες καταγγελίες των υπαλλήλων και του σωματείου τους, που αρχικά απευθύνονταν προς το δήμαρχο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους όλων των πτερύγων, κατά του αντιδημάρχου κ. Μπουρνούς, που εν τούτοις αποσοβήθηκε με τη συναίνεση(!) των υπαλλήλων και δεν έφθασε φυσικά ποτέ στους αποδέκτες δημοτικούς συμβούλους.

Όταν ζητήθηκαν εξηγήσεις χθες στη συνεδρίαση του Δ.Σ. απ’ τη κ. Τόκα (της έκοψε το βήχα ο δήμαρχος) κι από τον κ. Βασιλόπουλο, πήραν την προαναφερόμενη απάντηση απ’ τον αντιδήμαρχο κ. Μπουρνούς. Τέτοια θέματα ωστόσο δεν αποτελούν εσωτερική υπόθεση, τουλάχιστον σε δημοκρατικά διοικούμενες κοινωνίες.

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, όσο αυτή η δημοτική αρχή σωρεύει κάτω απ’ το χαλί παρόμοιες καταστάσεις, κάποια στιγμή όταν ανασηκωθεί η καλύπτρα, (τα έγγραφα μαζεύονται σχολαστικά στα κατάλληλα χέρια), η άσχημη μυρωδιά θα καλύψει όλες τις επιτυχίες που θα επικαλεστεί η δημοτική αρχή εν ευθέτω χρόνω.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα