15.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΟΚ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

ΣΟΚ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ

Ένα μικρό σοκ έπαθε ο Γιώργος Κουμουτσάκος μετέχοντας στη πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου υπό την Ρένα Δούρου. Όπως γράφει ο βηματοδότης, δεν τον ξένισε τόσο, όπως είπε ο τρόπος που συμπεριφέρεται (με έπαρση), η περιφερειάρχης αλλά αυτό που είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση , ότι είναι «κατά των συναινέσεων»!

Το γνωρίζει το κόμμα της και ο αρχηγός της; Γίνεται περιφερειάρχης και μάλιστα αριστερή και να μην επιζητεί συναινέσεις;

Ίσως γι’  αυτό να προκάλεσε εντύπωση στον κ. Κουμουτσάκο η ανακοίνωση της κυρίας Δούρου μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ότι δόθηκε έμφαση στην προοπτική συνεργασίας προκειμένου να υπάρξει συντονισμός και οργανωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Αθήνας.

Το δεύτερο σοκ που υπέστη ο κ. Κουμουτσάκος είναι ότι οι περισσότεροι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι, διαφορετικών παρατάξεων δεν μιλιούνται μεταξύ τους. Ακόμα θυμάται ότι έμεινε με το χέρι απλωμένο χωρίς ανταπόκριση όταν επιχείρησε να κάνει χειραψία με τον Γιάννη Σγουρό.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα