29.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Δύο δήμαρχοι της αν. Αττικής ο Δημήτρης Λουκάς του δήμου Λαυρεωτικής κι ο Ηλίας Ψηνάκης του δήμου Μαραθώνα, βρέθηκαν στο Πεκίνο όπου διεξήχθη το 2Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ & ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ με στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ωστόσο ενώ ο Δημήτρης Λουκάς αναφέρεται στο δελτίο τύπου ως δήμαρχος Λαυρεωτικής, (όπως κι άλλοι συνάδελφοί του μέλη της Αμφικτιονίας), ο Ηλίας Ψηνάκης δήμαρχος Μαραθώνα αναφέρεται μόνο ως Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Άλλωστε ο κ. Ψηνάκης συχνά-πυκνά δηλώνει ότι δε θέλει να τον αποκαλούν δήμαρχο. Άρα προς τι τα παράπονα των δημοτών του ότι δεν έχουν δήμαρχο; Έχουν κάτι περισσότερο τον Πρόεδρο της Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων! Αυτό και μόνο πρέπει να τους γεμίζει περηφάνια.

Ακριβώς όπως αισθάνονται περήφανοι κι οι δημότες της Λαυρεωτικής για το δήμαρχό τους Δημήτρη Λουκά που συμμετέχει σ’ αυτή τη σπουδαία ΜΚΟ με μεγάλες προοπτικές για το τουρισμό των πόλεων – μελών της. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα