26.1 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΚΕΛ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΚΕΛ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Γενικόλογη, ολιγόλογη και συγκεχυμένη η απάντηση του δημάρχου Παλλήνης κ. Θανάση Ζούτσου στο δημοσίευμά μας περί αποχέτευσης της νότιας πλευράς του δήμου προς το ΚΕΛ Μεσογείων.

Για να παραδεχτούμε ότι παρανοήσαμε τα λεγόμενά του, να μας απαντήσει καθαρά και σταράτα προς τα πού οδεύουν τα λύματα του νότιου τμήματος του δήμου του, Παλλήνη-νότιος Γέρακας και Ανθούσα.

Όντως το βόρειο τμήμα του Γέρακα έχει ήδη δρομολογηθεί και σχεδόν έχει υλοποιηθεί (ας το επιβεβαιώσει ο κ. Ζούτσος) η παροχέτευσή του στην Ψυττάλεια. Ας μας απαντήσει γραπτώς ότι και το νότιο τμήμα του καλλικρατικού δήμου Παλλήνης οδεύει προς Ψυττάλεια διαψεύδοντας το δημοσίευμα.

Άλλωστε και οι τρεις νότιες δημοτικές κοινότητες του δήμου Σαρωνικού, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα και  Ανάβυσσος, που ομοίως θα πήγαιναν Ψυττάλεια, αντιμετωπίζουν την ίδια άρνηση να πάνε εκεί.

Μακάρι τελικά να περάσει το σχέδιο αυτό, ώστε να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο το Πλατύ Χωράφι. Μέχρι τότε όμως δεν μπορεί κανείς να διαψεύδει δημοσιεύματα που στηρίζονται σε αληθινά γεγονότα.  

Ακολουθεί η απάντηση του δημάρχου Παλλήνης:

Γέρακας 15/10/2014

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε δημοσίευμα περί αποχέτευσης

Δήμου Παλλήνης

Η λύση για την αποχέτευση του Δήμου Παλλήνης προς το ΚΕΛ Ψυτάλλειας, είναι δρομολογημένο και ώριμη  στην υλοποίηση της.

Το δημοσίευμα με τίτλο: «Πήγαν για μαλλί και βγαίνουν κουρεμένοι Σπάτα – Άρτεμις, Ραφήνα – Πικέρμι για ΚΕΛ», περί αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης προς το ΚΕΛ Μεσογείων, δεν έχει καμία βάση και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οφείλονται σε παρανόηση του συντάκτη, παρ’ ότι οι αναφορές του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, για το θέμα της αποχέτευσης, δεν επιδέχονταν καμιάς παρερμηνείας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Παλλήνης

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα