20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ(;)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΥΖΑΝΑ ΤΟ ΧΑΟΣ(;)

Όταν στις 2 Ιουνίου του 2013, η Σουζάνα Χριστοπούλου ανακηρυσσόταν πρώτη με διαφορά στις αρχαιρεσίες του συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Διασταύρωσης Ραφήνας, σε μια ψηφοφορία σταθμό για τα χρονικά του συλλόγου με τους 460 ψηφοφόρους-μέλη που ψήφισαν, να κάνουν ρεκόρ σε μια αναμέτρηση ντέρμπι μεταξύ των κυριών Χριστοπούλου και Γκαντώνα. Τότε είχαμε μιλήσει για «Θύελλα» Σουζάνας που σάρωσε το σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ, χρησιμοποιώντας ως λογοπαίγνιο τον τίτλο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μελανό σημείο εκείνης της αναμέτρησης η προσφυγή κατά της εκλογής πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου που δεν επανεξελέγη, κάτι που στοίχισε στο σύλλογο ένα χιλιόευρω αν και δικαιώθηκε πανηγυρικά στο δικαστήριο.

Σήμερα δύο χρόνια μετά η κ. Χριστοπούλου, εδώ και μήνες έχει ανακοινώσει ότι δεν επιθυμεί την επανεκλογή της, παρότι στη διετή θητείας της ο σύλλογος παρήγαγε σημαντικό έργο τόσο σε πολιτιστικό, όσο και σε φιλανθρωπικό έργο. Η απόφασή της αυτή έγκειται στο γεγονός ότι έχει ανοίξει πανιά για υψηλότερους στόχους  σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως φάνηκε εκ των πραγμάτων στις φετινές αρχαιρεσίες του συλλόγου, ούτε η τότε ‘’αντίπαλός’’ της κ. Γκαντώνα, προτίθεται να διεκδικήσει την επανεκλογή της, καθότι όπως ψιθυρίζεται δεν μπόρεσε να βρει συμμάχους στην προσπάθειά της αυτή, ενώ κατ’ άλλους υπάρχουν προσωπικοί λόγοι που την υποχρεώνουν να μείνει εκτός παιδιάς.  

Το αποτέλεσμα είναι ότι καθώς οι δύο επικρατέστερες διεκδικήτριες για Χ λόγους η κάθε μια δεν ενδιαφέρονται να εκτεθούν στη ψηφοφορία που έχει προαναγγελθεί, ο σύλλογος μένει ‘’ορφανός’’ υποψηφιοτήτων και αναζητείται τρίτη υποψηφιότητα που θα λύσει το Γόρδιο δεσμό.

Απομένει να δούμε ποια θα είναι αυτή η υποψηφιότητα, ώστε να μην επιβεβαιωθεί ο τίτλος μας περί χάους.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα