24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Αναποδογυρισμένα έδρανα, έντονες αντιδικίες σε άπταιστα γαλλικά, αποχώρηση μείζονος και διακοπή της συνεδρίασης, είναι εν συντομία τα όσα συνέβησαν προ ολίγων ωρών στο δημοτικό συμβούλιο Σπάτων-Αρτέμιδος με κορυφαίο θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με την έναρξη της συνεδρίασης όταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. επέτρεψε να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που εισηγήθηκε ο πρόεδρος του ΙΟΑΘΑ, ιστιοπλοϊκού ομίλου, κ. Αγγελόπουλος, στον οποίο απάντησε ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού κ. Γιαννάτος, ο οποίος ανεξήγητο γιατί επιτέθηκε φραστικά σε άπταιστη γαλλική διάλεκτο στον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος κ. Μαρλαντή ο οποίος απλά έκανε μια διευκρινιστική ερώτηση επί όσων συζητιούνταν τη δεδομένη στιγμή.

Στη διένεξη μεταξύ των δύο, Μαρλαντή – Γιαννάτου, αδύνατο να μεταφέρουμε τη στιχομυθία των όσων ειπώθηκαν, επενέβη ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μπέκας ως ταύρος εν υαλοπωλείο, πετώντας το γραφείο-έδρανο που βρισκόταν μπροστά του με ότι υπήρχε επάνω του,  με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατραμάδος να αναγκαστεί να διακόψει τη συνεδρίαση φοβούμενος τα χειρότερα, μέχρι να ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Ωστόσο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος Πέτρος Πουλάκης, αποχώρησε φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα όπως είπε.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα