24 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που ήθελαν το ΣΥΡΙΖΑ δυσαρεστημένο από συμπεριφορές βουλευτών του να τους αφήνει εκτός νυμφώνος (κυβέρνηση), οι τρεις πρώτοι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, κατέλαβαν τιμητικές θέσεις στο προεδρείο της Βουλής και στο σώμα των κοσμητόρων.

Έτσι όπως είχαμε αναρτήσει προ ημερών, ο Αλέξης Μητρόπουλος που σάρωσε τους ψήφους της Αττικής, εκλέχτηκε Α΄ αντιπρόεδρος της Βουλής, με το Νάσο Αθανασίου και τον Γιώργο Πάντζα να εκλέγονται κοσμήτορες.

Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποιες διαφωνίες ως προς τη συμπεριφορά κάποιων εξ αυτών που προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των τηρητών των αυστηρών κομματικών κανόνων, ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει πώς να στρογγυλεύει τις οποιεσδήποτε παρεκκλίσεις, χωρίς να δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους του, αφήνοντας στην απέξω μια απ’ τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες, όπως η Αττική.

Έστω κι αν κανείς βουλευτής Αττικής δεν συμμετέχει στο κυβερνητικό σχήμα, ακόμα κι ο πιο γκρινιάρης είναι ευχαριστημένος με την πιο πάνω επιλογή. Είπαμε η αριστερά είναι μανούλα σε κάτι τέτοια και οφείλουμε να της βγάλουμε το καπέλο.

Όχι απαραίτητα να σταθούμε προσοχή όπως ο Μπαλτάκος, πρώην κολλητός του Σαμαρά, για το τσαμπουκά που επιδεικνύει στο διαπραγματευτικό πεδίο. 

   

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα