15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ500+ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

500+ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

Δικαίως πανηγυρίζουν οι Ενεργοί Πολίτες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, για τους καρπούς που δρέπουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των υπευθύνων στην ανάγκη εξυπηρέτησης με αστική συγκοινωνία του δήμου που φιλοξενεί το δεύτερο σε επιβατική κίνηση λιμάνι της Χώρας. Πολύ περισσότερο όταν η μία εκ των δύο δημοτικών κοινοτήτων που απαρτίζουν τον Καλλικρατικό δήμο Ρ-Π, το Πικέρμι έστω και υποτυπωδώς εξυπηρετείται με αστική συγκοινωνία.

Τέλος πια στην εξάρτηση απ’ το ΚΤΕΛ με ότι αυτό συνεπάγεται, δίνουν οι 500 και βάλε ηλεκτρονικές υπογραφές που έχουν μέχρι τώρα μαζευτεί. Το kirkinews έχοντας την έδρα του στον εν λόγω δήμο, συνυπογράφει τη προσπάθεια αυτή, δημοσιεύοντας το δελτίο τύπου που μας στάλθηκε και ευελπιστεί να συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη συγκομιδή ηλεκτρονικών υπογραφών.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου των Ενεργών Πολιτών:  

«500αρίσαμε» και πάμε για άλλα…

Οι πολίτες Ραφήνας – Πικερμίου «αγκαλιάζουν» την πρωτοβουλία για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στο δήμο μας, ενώνουν τη φωνή τους και με τις υπογραφές τους (που ήδη ξεπέρασαν τις 500  ηλεκτρονικά ΜΟΝΟ μέχρι στιγμής), απαιτούν από την πολιτεία , όχι απλά να ακουστούμε και να ακούσουμε το αέναο συγκαταβατικό … «είναι δίκαιο το αίτημα σας», και μετά…τίποτα…  αλλά να παρθεί απόφαση ΤΩΡΑ που να βάζει ένα τέλος στο χρόνιο  παραλογισμό και την αδιαφορία των ανευθυνοϋπεύθυνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας, που αποδεικνύουν με τη συμμετοχή τους ότι ο ενημερωμένος, αποφασισμένος, συμμετοχικός και ενεργός πολίτης , αποτελεί  το κύτταρο της δημοκρατίας .

Δεν σταματάμε.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ΕΔΩ. Κάθε μέρα πιο πολλοί, πιο δυνατοί , πιο αποφασισμένοι!

https://secure.avaaz.org/el/petition/YPOYRGOS_METAFORON_MIHALIS_HRYSOHOIDIS_VOYLEYTES_PERIFEREIAS_ATTIKIS_ZITOYME_TIN_EPEKTASI_TIS_ASTIKIS_SYGKOINONIAS_STO_D/?preview=live

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα