15.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Ζωντανό κύτταρο το ΚΑΠΗ Ραφήνας, ξεκίνησε τον εορτασμό των Χριστουγέννων με το άναμμα του δέντρου στην αίθουσα που το φιλοξενεί για αρκετά χρόνια, σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου. Αυτά κατά τα φαινόμενα θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που γιορτάζει  σ’ αυτό το κτίριο, καθώς επίκειται η μεταφορά του σε άλλο μεγαλύτερο και πιο κεντρικό σημείο με σχετικά μικρότερο ενοίκιο.

Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή, όταν έσβησαν τα φώτα για ν’ ανάψει τα φωτάκια του στολισμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης.

Ένα αααααα μόλις άναψαν τα λαμπιόνια και μετά η χορωδία του ΚΑΠΗ μας ταξίδεψε πρώτα μ’ ένα τραγούδι για την Τρίγλια και μετά έψαλε διάφορα κάλαντα με ένα ιδιαίτερα δικό της τρόπο.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος κ. Πιστικίδης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Μπουρνούς, Παλπατζής, Τσεβά, Κοκκόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάρκου, Ζαφειρόπουλος, Χαχολάκης επίσης πρόεδρος του νομικού προσώπου ‘’Φίλιππος Καβουνίδης’’, αποχώρησαν για τη προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η βραδιά για τα μέλη του ΚΑΠΗ έκλεισε με μεζέδες, αναψυκτικά, κρασάκι και φυσικά χορό γιατί τα νιάτα της τρίτης ηλικίας είναι αδύνατον να μη ξεφαντώσουν όποτε βρίσκονται παρέα. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα