21.4 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΤΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Μια εικόνα χίλες λέξεις λένε, όμως η συγκεκριμένη κρύβει πράγματα που δε μπορεί να πει, αφού οι εικονιζόμενες κυρίες έχουν ανοίξει την αγκαλιά και την καρδιά τους στην δομή της Εστίας, στους ενοίκους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη» στο Πικέρμι απ’ τη θεμελίωση του σπιτιού και φυσικά στη Πρόεδρο Έφη Προκοπάκη με την οποία τις συνδέει πλέον στενή φιλία.  

Ποιες όμως αποτελούν το κουαρτέτο της προσφοράς προς την Εστία;

Η ακούραστη αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικερμίου «το Δεινοθήριο» Έφη Μάτσου (καθήμενη), η οποία ως δεινοθήριο η ίδια ‘’σαρώνει’’ δημιουργικά τα πάντα στο πέρασμά της.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιτεχνούπολης (ΠΕΣΚ) Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) που έχει ανεβάσει επίπεδο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου που ηγείται, με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις  που έχουν αφήσει εποχή.

Η Πρόεδρος των Lions Ν. Μάκρης – Marathon Τόνια Παυλίδη (αριστερά), με ουσιαστικό φιλανθρωπικό έργο στο ενεργητικό της, όχι μόνο στην έδρα της αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Ακούραστη, παραγωγική και κυρίως χαμογελαστή πάντα και παντού.

Τέλος η υποφαινόμενη δημοσιογράφος Αγγελική Ραγκούση, που πάντα βρίσκομαι κοντά σε κάθε δραστηριότητά τους, με περισσή φιλική διάθεση και ανιδιοτελή προσφορά στο έργο τους.

Όλες μαζί υποσχεθήκαμε με λόγο τιμής να βοηθήσουμε το έργο της καλή μας φίλης Έφης Προκοπάκη ακόμα περισσότερο με εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών από Σεπτέμβριο και μετά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα