21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΧΑΡΧΟΥΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΑΦΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΧΟΥΔΑ;

ΧΑΡΧΟΥΔΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΛΑΦΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΧΟΥΔΑ;

Άμεση η απάντηση – ανακοίνωση της ΚΕΔΕ στους προσβλητικούς, όπως αναφέρεται, χαρακτηρισμούς για τους Δημάρχους που αρνήθηκαν να δώσουν στο Κράτος τα ταμειακά τους διαθέσιμα, αποκαλώντας τους «Δημάρχους – χαρχούδες», του περιφερειακού σύμβουλου της παράταξης Δούρου Γιώργου Μπαλάφα, σε άρθρο που υπογράφει στην ιστοσελίδα tvxs.gr.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Χαρχούδας ήταν ήρωας της Λιλιπούπολης και ήταν ο πονηρός πολιτικάντης που εξαπατά τους πολίτες με δήθεν υπηρεσίες που “εξυπηρετούν”, ενώ στην πραγματικότητα απομυζούν τον πολίτη.

«Δεν θα ασχολούμασταν με τον κ. Μπαλάφα, ούτε με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί, συνεχίζει η απάντηση – ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, αν δεν γνωρίζαμε ότι πίσω από την τακτική αυτή κρύβεται ένας ύπουλος κομματικός σχεδιασμός, που στόχο έχει την απαξίωση της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, επειδή δεν υποκύπτει στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Μπαλάφα και αυτούς που τον βάζουν να γράφει υβριστικά κείμενα για τους Δημάρχους, την ίδια άποψη με μας όσον αφορά τα ταμειακά μας διαθέσιμα έχει και η Πρόεδρος της Βουλής, η κα Κωνσταντοπούλου. Να περιμένουμε λοιπόν νέο υβριστικό κείμενο με υπογραφή Μπαλάφα, που θα αποκαλεί «Πρόεδρο Χαρχούδα» την κα Κωνσταντοπούλου;» καταλήγουν!  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα