25.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕπίκαιρη εικόνα λόγω εκλογικού αποτελέσματος

Επίκαιρη εικόνα λόγω εκλογικού αποτελέσματος

Ότι ο καλός μας οικογενειακός φίλος Σταύρος Παπασταυρόπουλος  γιατρός, απ’ το Λαύριο έχει καλές σχέσεις με τη Τζια, είναι γνωστό. Ότι έχει διατελέσει δήμαρχος, αντινομάρχης, υπ. βουλευτής κλπ. γνωστό επίσης. Ότι φημίζεται για τις καλές δημόσιες σχέσεις του πασίγνωστο. Ότι είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στον τόπο του και αλλού δεν χωρά αμφισβήτηση.

Όμως η φωτογραφία που τραβήχτηκε προ μηνών όχι μόνο επιβεβαιώνει τα προαναφερθέντα, αλλά αποδεικνύεται γουρλίδικη κι έρχεται στην επικαιρότητα λόγω πρόσφατου εκλογικού αυτοδιοικητικού αποτελέσματος.

Μάλιστα… Ο Σταύρος Παπασταυρόπουλος πρώην Δήμαρχος Λαυρίου, μεταξύ πολλών άλλων τίτλων που κοσμούν το προσωπικό του προφίλ, εικονίζεται κάπου στην Τζιά, με την Ρένα Βελισσαροπούλου (δημοτική σύμβουλο τότε) που σήμερα ανήκει στο πάνθεον των γυναικών που κέρδισαν ένα δημαρχιακό θώκο, ως νεοεκλεγείσα Δημάρχος Κέας, της γνωστής μας Τζιας.

Φαίνεται ότι η συνάντηση των δύο υπήρξε γουρλίδικη για την Ρένα η οποία θ’ αποτελέσει μια δυναμική κι αποτελεσματική Δήμαρχο, αφού γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα και τις αρετές του πανέμορφου νησιού. Κι αυτό σας τον υπογράφουμε λόγω προσωπικής γνώσης των ικανοτήτων της νέας Δημάρχου.

Σιδεροκέφαλη Ρένα!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα