20.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗ κατσαρόλα κι οι σημερινές κολοκυθοπαρέες της Ραφήνας

Η κατσαρόλα κι οι σημερινές κολοκυθοπαρέες της Ραφήνας

Η γιορτή της κολοκύθας σήμερα στην κατσαρόλα της Ραφήνας, έδωσε την ευκαιρία φιλικών συμποσίων με πρωταγωνίστρια την κολοκύθα σε διάφορα πιάτα που παρουσίασε το μαγειρικό team της κατσαρόλας. Στο ζεστό περιβάλλον του μαγαζιού με το brand name «κατσαρόλα» δύο φιλικές συνάξεις έδωσαν «χρώμα» στην ατμόσφαιρα.

Στη μία παρέα συνέτρωγαν ο Μπάμπης Δρακούλης, η Λουκία Παπαδάκη κι η Ματίνα Σκουλαρίκη όλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη του Δαμιανού Φαφούτη, όταν κατέφθασε η δεύτερη παρέα αποτελούμενη απ’ την δημοτική σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Μαρία Αποστολάκη, τον Γιώργο Δουβίτσα υποψήφιο με την παράταξη του Βασίλη Πιστικίδη, το ζεύγος Γιακουβάκη – Μπούργου υποψηφίων Φαφούτη και την Κατερίνα Τράση υποψηφία με την παράταξη Χριστόπουλου – συνεργάτιδα rpn.

Μια τέτοια μάζωξη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, με δεδομένο ότι όλοι οι αναφερόμενοι είναι επώνυμοι Ραφηνιώτες που απέτυχαν να εκλεγούν, πλην της Μαρίας Αποστολάκη η οποία σε δεύτερη ανάγνωση του αποτελέσματος πέρασε τον Μπάμπη Δρακούλη ο οποίος αρχικά φερόταν να έχει εκλεγεί και κατέλαβε μία έδρα της μείζονος μειοψηφίας.

Παρότι όλοι οι συνδαιτημόνες είναι φίλοι συντοπίτες και είναι απόλυτα φυσικό να μετέχουν σε κοινό γεύμα, εν τούτοις δεν μπορεί να μην προκαλέσει αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον η σύμπτωση συνύπαρξης, ιδίως στην δεύτερη παρέα, Ραφηνιωτών που εκτέθηκαν σε τρεις διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις που μειοψήφησαν.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα