21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ!

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ!

Η μάχη για το σταυρό στο ψηφοδέλτιο της τοπικής κοινότητας Πικερμίου κορυφώνεται! Παρότι υπάρχει μόνο ένας συνδυασμός με επικεφαλής τον Θανάση Αδαμόπουλο, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζεται απ’ όλους τους υποψηφίους δημάρχους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, εν τούτοις η συνειδητοποίηση ότι ο επικεφαλής, στην προκειμένη περίπτωση ο κος Αδαμόπουλος, χρειάζεται σταυρό δίπλα στο όνομά του για να εκλεγεί, αφού όλοι οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι ξεκινούν επί ίσοις όροις, αλλάζει τους ισχύοντες ως τώρα κανόνες.

Ο κος Αδαμόπουλος είναι η πρώτη φορά στην αυτοδιοικητική του πορεία, που πρέπει ν’ αναζητήσει το σταυρό για να εκλεγεί και προς τούτο ζητά η στήριξη των συμπολιτών του στο πρόσωπό του να εκδηλωθεί μ’ ένα σταυρό δίπλα στο όνομά του.

Να σημειωθεί βέβαια ότι κι η υπερδραστήρια Πρόεδρος του συλλόγου γυναικών «Ιωνίδες»  Σίσσυ Κατσούδα επίσης είναι υποψήφια στο εν λόγω ψηφοδέλτιο και παλεύει για το σταυρό επίσης. Παρότι η Σίσσυ είναι περισσότερο εξοικειωμένη με την σταυροδοσία, αφού έχει λάβει μέρος σε πολλές εκλογικές διαδικασίες με επιτυχία – είναι δημοτική σύμβουλος του δήμου – εν τούτοις ως σώφρων γυνή παλεύει για την εκλογή της.

Στο πλάι της στέκονται οι Ιωνίδες, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι χρειάζεται τον σταυρό των συντοπιτών της οπωσδήποτε κι όχι χαλαρή ψήφο με την εντύπωση ότι είναι σίγουρα φαβορί.

 

Η εικόνα από συνάδελφη ιστοσελίδα που παρίστατο στην χτεσινή (17-5) παρουσίαση του Θανάση Αδαμόπουλου στο Πικέρμι απ’ την οποία απουσιάζαμε επειδή παρακολουθήσαμε την προεκλογική συγκέντρωση του υπ. δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα και ώρα.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα