23.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα όταν ο υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Πιστικίδης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του συνδυασμού του την Πέμπτη 16 Μαΐου, αναφερόμενος στην 24ωρη εφημερία του Κ.Υ. Ραφήνας που καθιερώθηκε την 1η Ιουνίου 2016 δήλωσε ότι «ανάμεσα μας βρίσκονται δύο συνάνθρωποί μας που αγωνίστηκαν για την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ. Ραφήνας, ο Σωτήρης Ζώτος υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ κι η Αγγελική Ραγκούση».

Ο ευχάριστος αιφνιδιασμός συνεχίστηκε όταν την επομένη ο Σωτήρης Ζώτος στην προσωπική του σελίδα στο FB, με αφορμή το ίδιο θέμα αναφέρεται στο άρθρο μας της 1ης Μαΐου 2015

ΟΣΟΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

και περισσότερο αναλυτικά συνεχίζει:

«Είναι ότι πιο τιμητικό γράφτηκε για μένα από την Αγγελική Ραγκούση τον Μάϊο του 2015, ένα μήνα μετά την παραίτηση μου από την Διοίκηση της 1ης ΥΠΕ .Το θυμήθηκα χθες βράδυ ακούγοντας τον Vassilis Pistikidis στην εκδήλωση του να μας ευχαριστεί μαζί με την Αγγελική και τον κ. Θ. Μαρτίνο, εκείνη για την μαχητικότητα (την έζησα στη θητεία μου ως αρμόδιος Υποδιοικητής στην 1η ΥΠΕ ), τον κ. Μαρτίνο για την μεγάλη Δωρεά και εμένα γιατί απλώς έκανα το αυτονόητο (τη δουλειά μου) και φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ ένα από τα καλύτερα Κ.Υ της Χώρας και σύγχρονες Αθλητικές Εγκαταστάσεις που τις λειτουργεί ο Δήμος Ραφήνας.
Με την ευκαιρία ενόψει εκλογών οφείλω να ανταποδώσω, ως πολίτης και φίλος τα δικά μου εύσημα και να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους Δημάρχους που ήταν παρόντες στην μάχη για καλύτερη Υγεία. Στον Θανάσης Ζούτσος Δήμαρχο Παλλήνης, για την βοήθεια του στην άμεση αδειοδότηση του Κ.Υ Ραφήνας, στον Δημήτρη Κιούση για τον Αγώνα του για το Κ.Υ Κρωπίας και τη μάχη για Νέο Νοσοκομείο. Στον ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ, υποψήφιο με τον Γιάννης Σγουρός για τον αγώνα του ως Δημάρχου Αχαρνών. Στον Γιώργος Σμέρος γιατί ήταν κοντά μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος, όπως και ο Γιάννης Σμέρος, στον Γιώργος Γιασημάκης για τα Ιατρεία Ωρωπού και τέλος στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά στην μάχη για το Κέντρο Υγείας Κερατέας».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα