19.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜάκης Βουδούρης: Η Ραφήνα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι Μαρτινίκα!

Μάκης Βουδούρης: Η Ραφήνα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι Μαρτινίκα!

Μοναδικού ενδιαφέροντος το στιγμιότυπο που διεξήχθη μεταξύ του αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου ιατρού Μάκη Βουδούρη και του Σωτήρη Ζώτου π. υποδιοικητή 1ης ΥΠΕ, στην ανοιχτή συζήτηση για νοσοκομείο στην αν. Αττική που διοργανώθηκε απ’ τον τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. πριν μια βδομάδα στη Ραφήνα.

Μαρτινιάδας το ανάγνωσμα

Όταν ο ομιλητής του πάνελ κος Ζώτος αναφέρθηκε στην προϊστορία ανακαίνισης-αναβάθμισης του Κ.Υ. Ραφήνας με τη μεσολάβηση του τότε δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου ώστε ο εφοπλιστής κος Θανάσης Μαρτίνος να διαθέσει ένα υπέρογκο ποσό για τη δημιουργία του πρότυπου Κ.Υ. Ραφήνας, ο κος Βουδούρης απ’ το ακροατήριο «ενοχλήθηκε» τόσο ώστε σηκώθηκε όρθιος και τόνισε διαμαρτυρόμενος: «Τι είπε ο Μαρτίνος… εγώ είμαι εδώ… και κρακ (έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση της υπογραφής ενός τσεκ), έδωσε τα λεφτά. Αλλά ο άγιος Μαρτίνος έχει και την Γεωργία Μαρτίνου, μη το ξεχνάμε, γιατί η Ραφήνα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι Μαρτινίκα!»

Η ιστορία δεν αλλάζει, ούτε παραχαράσσεται

Άμεση ήταν η απάντηση Ζώτου «Τα λεφτά δεν τα έδωσε έτσι ο Μαρτίνος, πήγαμε και τα ζητήσαμε με την τότε δημοτική αρχή. Δεν πολέμησαν τον Μαρτίνο όσοι είναι εδώ, αλλά και τα ιδιωτικά κέντρα που βρίσκονται γύρω-γύρω» και μη θέλοντας να δώσει συνέχεια απάντησε στον κο Βουδούρη που συνέχισε ν’ αναφέρεται στον Χριστόπουλο: «Μάκη μου δεν θα λύσουμε εδώ τώρα τοπικά ζητήματα».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα