21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΜαθητευόμενος για… δήμαρχος ο Γιώργος Κοκκόλης?

Μαθητευόμενος για… δήμαρχος ο Γιώργος Κοκκόλης?

Αντιδήμαρχος 2ετίας επί θητείας Πιστικίδη (διαρχία) ο Γιώργος Κοκκόλης μπήκε στον πάγο αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων δημάρχου Μπουρνούς, μετά την παραίτηση Πιστικίδη.

Κατόπιν τούτου ο Γιώργος όχι μόνο δεν έλαβε μέρος στις δημοτικές εκλογές το 2019, αλλά πήρε των οφθαλμών του και κτύπησε ψηλότερα ως υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλονιά.

Σήμερα επανέρχεται δριμύτερος στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος, αναλαμβάνοντας τη θέση του Γ.Γ. στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, γεγονός που συνέτεινε στην προσπάθεια εκ μέρους Μπουρνούς της αναθέρμανσης της σχέσης του μαζί του (βλέπε Κοκκόλη), όπως λένε τα τιτιβίσματα.

Ουδείς προφήτης στον τόπο του

Στο πρόσωπο του Γιώργου Κοκκόλη επιβεβαιώνεται το ρητό «ουδείς προφήτης στον τόπο του» αφού μετά την εθελούσια έξοδό του απ’ τη δημοτική εξουσία, διεκδίκησε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, αλλά σκόνταψε σε κουμπαριά οπότε έμεινε εκτός νυμφώνος.

Ωστόσο η νέα του θέση και μάλιστα με αυξημένα καθήκοντα, καθώς είναι  υπεύθυνος  για  τη  λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, παρίσταται στα Δημοτικά  Συμβούλια, ενώ  έχει  συμβουλευτικό ρόλο σε όλα  τα επίπεδα, του εξασφαλίζει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρακτική εμπειρία και γνώση στην διοίκηση ενός δήμου, που ίσως αποδειχτεί πολύτιμη στο μέλλον, καθώς κάποια λαλίστατα πουλάκια αρχίζουν να τιτιβίζουν έντονα την πιθανότητα να διεκδικήσει το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αν τελικά δεν συμπεριληφθεί στη λίστα της Ν.Δ. ως υποψήφιος βουλευτής ξανά.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα