20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ«Να τος πετιέται από ‘ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει» ο Δαμιανός Φαφούτης

«Να τος πετιέται από ‘ξαρχής κι αντριεύει και θεριεύει» ο Δαμιανός Φαφούτης

Ο Δαμιανός Φαφούτης, επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας Ρ-Π, σπάει τη σιωπή και ξιφουλκεί εναντίον του τοπάρχη Μπουρνούς, αλλά και πρωτοκλασάτων ονομάτων του Πικερμίου, που σφυρίζουν αδιάφορα για την έλλειψη νερού στον οικισμό του Ντραφίου!

«Τι να μένεις στο Ντράφι, τι να μένεις σε προάστιο του Δελχί της Ινδίας» γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB και συνεχίζει:

«Με τον ίδιο τρόπο σε αντιμετωπίζουν, βυτιοφόρο για να πιείς νερό!!!

Απολαύστε υπεύθυνα συνδημότες μου, τις υπηρεσίες που προσφέρει ο “Ευρωπαϊκός Δήμος” Ραφήνας – Πικερμίου!!!

Ξεφτίλα και μόνο να στείλεις βυτιοφόρο για πόσιμο νερό όταν συγχρόνως ζητάς δάνειο 4.500.000 € από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για ηλεκτρονικά υδρόμετρα!!!

Πάλι καλά που δεν ζήτησε ο κρατικός μηχανισμός την άποψη του “τηλεοπτικού αστέρα” για να εκκενωθούν οι πυρόπληκτες περιοχές. Θα είχαμε καμιά 1.000αδα νεκρούς…»

Για να συνεχίσει αυτοσαρκαζόμενος σε σχόλιο κάτω απ’ τη δημοσίευση:

Δαμιανός Φαφούτης

«Τι να το κάνεις Μαρία μου;;;

Και τα λέω και τα γράφω….

Ο κόσμος δυστυχώς κοιμάται.

Τα δε τάχα “πρωτοκλασάτα” ονόματα του Πικερμίου εξαγοράζονται για πλάκα από τον “τοπάρχη” προκειμένου να εξυπηρετήσουν προσωπικά τους συμφέροντα. Νιώθουν περήφανοι οι τραχανοπλαγιάδες που τρώνε στο ίδιο τραπέζι με τον Βλαχοδήμαρχο…

Ξεφτίλες….»

Φαίνεται ότι το ηφαίστειο Φαφούτης εξερράγη πρώτη φορά δημόσια, με τη λάβα να καίει τοπάρχη και επώνυμους του Πικερμίου – που αν και δεν κατονομάζονται – είναι γνωστοί τοις πάσι, με αποκορύφωμα την έλλειψη νερού στο Ντράφι και τον εξευτελισμό της δημοτικής αρχής Μπουρνούς να μοιράζει πόσιμο νερό με υδροφόρα του δήμου!

Η ανυπαρξία αντιπολιτευτικού λόγου, τουλάχιστον δημόσια, φαίνεται να παίρνει τέλος, προμηνύοντας  θερμή αντιπαράθεση από Σεπτέμβρη.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη λοιπόν, με ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική κάλυψη κάθε ουσιαστικής αντιπολίτευσης που τόσο περιμένουν οι δημότες.

Σχετική δημοσίευση Δριμύ κατηγορώ κατοίκων Ντραφίου για συνεχιζόμενη διακοπή νερού στην περιοχή

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα