16.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟι δικοί μας άνθρωποι της πρώτης γραμμής (παπά Απόστολος Ραφήνα / Π....

Οι δικοί μας άνθρωποι της πρώτης γραμμής (παπά Απόστολος Ραφήνα / Π. Λάμπρου ΄Αρτεμις)

Η συγκυρία της τύχης το έφερε να συναντηθούν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα δύο διασώστες της περιοχής μας, τον πατέρα  Apostolos Damkalis ιερέα του Μητροπολιτικού ναού Παντοβασίλισσας Ραφήνας και τον Παναγιώτη Λάμπρου δημοτικό σύμβουλο, π. αντιδήμαρχο του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας.

Ο πρώτος μετά την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Παντοβασίλισσας, περνώντας τυχαία απ’ το σημείο του τροχαίου, σταματά να δώσει τη βοήθειά του. Ο δεύτερος διασώστης ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, βρίσκεται στο σημείο μετά από κλήση του κέντρου για τροχαίο επί της Λεωφ. Μαραθώνος στην Παλλήνη, με βαριά τραυματισμένο 63χρονο οδηγό μηχανής, ο οποίος αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες όδευσε προς το νοσοκομείο.

Στο σημείο φτάνουν επίσης δύο μηχανές της ΔΙΑΣ, που ξαφνιάζονται όταν βλέπουν έναν ιερέα να δίνει με άψογο επαγγελματισμό τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν τη διπλή του ιδιότητα.

Το μόνο που απομένει να εκφράσουμε την επιδοκιμασία μας για τους συμπολίτες μας που μας κάνουν να νιώθουμε ασφαλείς κι υπερήφανοι.

Ευχαριστούμε παπά Απόστολε – Ευχαριστούμε Παναγιώτη

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα