18.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΌταν η μνήμη προδίδει… κρίνει με δύο σταθμά

Όταν η μνήμη προδίδει… κρίνει με δύο σταθμά

Αξιοπρόσεκτη κι αξιοθαύμαστη η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Ραφήνας – Πικερμίου της πλειοψηφίας, εντεταλμένου συμβούλου δημόσιας υγείας και προέδρου του Ν.Π. «Φίλιππος Καβουνίδης» Μάκη Βουδούρη, στην χθεσινή συνεδρίαση (30-1-2020) του Σώματος, αλλά και στην σελίδα του στο FB με χαρακτηριστικές εικόνες από ρέοντα βοθρολύματα σε κεντρικότατο δρόμο της Ραφήνας, που εγκυμονούν κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Όμως όταν η μνήμη είναι ασθενής, ξεχνώντας πρωτοκολλημένη ενημέρωση δημότη Ραφήνας για ανοικτούς βόθρους με έντονη δυσωδία εκτός άλλων στις 11-12-2019, τότε η κρίση γίνεται επιλεκτική όσον αφορά ίδια γεγονότα.

Στην χτεσινή παρέμβαση ο κος Βουδούρης ιδίοις όμμασι διαπίστωσε το γεγονός ροής βοθρολυμάτων, ενώ η προαναφερθείσα «ξεχασμένη» ενημέρωση που έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο για ροή λυμάτων σε ιδιοκτησία και προς τον κο Βουδούρη, δεν έτυχε ούτε καν απάντησης.

Απορίας άξιο εάν ο δήμαρχος κος Μπουρνούς, που δείχνει περισσή σπουδή στην άσκηση των καθηκόντων του και όποτε χρειαστεί είναι πολύ αυστηρός τόσο για τους αργόσχολους υπαλλήλους, όσο και υπευθύνους αιρετούς που δεν δείχνουν τον απαιτούμενο ζήλο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, λάθη και παραλείψεις που σημειώνονται στην γνωστή στον δήμαρχο υπόθεση του προαναφερόμενου δημότη, μπορούν ν’ αποδοθούν σε τυχαίες συγκυρίες;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα