17.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ;

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ;

Την τελευταία μέρα του Μαΐου, δύο μόλις μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου. Ο Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με περιφερειακούς σύμβουλους της παράταξης του Γ. Σγουρού στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, με αφορμή τη χαμένη πενταετία της Διοίκησης της κας Δούρου στην Αττική.

Και δεν ήταν απλά κάποιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι αλλά αυτοί που έχουν συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων που τους φέρει πρώτους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι: Γιάννης Σμέρος (Ανατολικής Αττικής), Δήμητρα Αγγελάκη (Κεντρικού Τομέα Αθηνών), Κατερίνα Αδαμοπούλου (Νότιου Τομέα Αθηνών), Αναστάσιος Καλαφάτης (Νότιου Τομέα Αθηνών), Σωτήρης Ντούρος (Ανατολικής Αττικής), Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου (Βόρειου Τομέα Αθηνών).

Σύμφωνα με κοινή δήλωση Πατούλη – Περιφερειακών Συμβούλων συναποφάσισαν «να ενώσουμε δυνάμεις για να πάμε την Αττική μπροστά».

Στο παρασκήνιο αυτής της συνάντησης μαρτυριάρικα πουλάκια λένε ότι συμφωνήθηκε κι η ανάληψη αντίστοιχων αντιπεριφερειών απ’ τους εν λόγω παρισταμένους. Όπως λέγεται ισχυρή πιθανότητα υπάρχει ο νέος αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής να ακούει στο όνομα Γιάννης Σμέρος, που αν επιβεβαιωθεί η είδηση θα είναι σαν στο σπίτι του αν καθίσει στην καρέκλα, ως κάτοικος Παλλήνης. Η επίσης γνωστή μας Κατερίνα Αδαμοπούλου Δ.Σ. της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε., σύμφωνα με την ίδια πληροφορία συζητιέται ν’ αναλάβει την αντιπεριφέρεια του τομέα της.

Απομένει η επιβεβαίωση ή όχι των πληροφοριών.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα