17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΦΑΦΟΥΤΗ!

Ένας νέος πολιτικός άντρας, ο Δαμιανός Φαφούτης, απέδειξε ήθος και ευγένεια, ενώ διατήρησε χαμηλούς τόνους σε όλη την προεκλογική εκστρατεία της παράταξής του. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα των συνεργατών του θέλησαν να δώσουν το στίγμα της σύγχρονης πολιτικής, απέναντι στις πολιτικάντικες πρακτικές και επιβραβεύτηκαν με τη δεύτερη θέση που τους έδωσαν οι συμπολίτες τους στον πρώτο γύρο των εκλογών διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που ήθελαν τον Δαμιανό ουραγό της αναμέτρησης.

Αποτέλεσμα τούτου η παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» του Δαμιανού Φαφούτη να διεκδικήσει το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου σε δεύτερο χρόνο και να πετύχουν το κλείσιμο του τεράστιου ανοίγματος σε ποσοστό της ψαλίδας με τον πρώτο κο Μπουρνούς και να φέρουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό πλησιάζοντας το 40%, βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Προοπτική καθόλου ουτοπική αφού τόσο ο επικεφαλής Δαμιανός Φαφούτης, όσο κι η πλειοψηφία των ατόμων που απαρτίζουν την ομάδα κρούσης του συνδυασμού είναι νέοι κι άφθαρτοι.

Η κορωνίδα του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύει ο Δαμιανός, έγινε περισσότερο αισθητή όταν πήγε να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, αμέσως μόλις οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα, προϊδεάζοντας για το κλίμα που θα επικρατήσει όταν συγκροτηθεί το νέο δημοτικό συμβούλιο, τουλάχιστον όσον αφορά τον κο Φαφούτη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα