25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΡαφήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Συνειδητά Φαφούτης – Πιστικίδης οδήγησαν τον Μπουρνούς στην αυτοχειρία

Ραφήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Συνειδητά Φαφούτης – Πιστικίδης οδήγησαν τον Μπουρνούς στην αυτοχειρία

Από τη Δευτέρα που εφαρμόστηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ραφήνα, διερευνούμε ενδελεχώς το θέμα. Οι έρευνές μας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι επικεφαλής μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας, Φαφούτης και Πιστικίδης, συνειδητά άφησαν τον τοπάρχη Ρ-Π να προχωρήσει το σχεδιασμό των χωρίς νομιμότητα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που τελικά τον οδήγησαν στην αυτοχειρία, με την άμεση απόσυρση της προτεραίας απόφασης.

Να θυμίσουμε ότι Φαφούτης – Πιστικίδης είχαν καταψηφίσει την εισήγηση του επίμαχου θέματος της πεζοδρόμησης της Βασ. Παύλου, όπως κι η δημοτική σύμβουλος της ελάσσονος Κατερίνα Παπαδοπούλου, η οποία διαχώρισε τη θέση της απ’ τους συναδέλφους της Κάρλο, Αραπκιλή-Βιάδη και Δημητριάδη.

Τόσο ο κος Φαφούτης όσο κι ο κος Πιστικίδης γνώριζαν την ύπαρξη της συγκοινωνιακής μελέτης του 2010 επί θητείας Κεχαγιόγλου, όταν ο Βασίλης Πιστικίδης ήταν αντιδήμαρχος κι ο Δαμιανός Φαφούτης δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Κεχαγιόγλου.

Η συνέπεια της μη ενημέρωσης της δημοτικής αρχής, η οποία επιμένει στην διά περιφοράς συνεδρίαση του Σώματος, όπως κι η βεβαιότητα του τοπάρχη ότι μπορεί να ενεργεί κατά πως του κατεβάσει η κούτρα του, αφού έως τώρα παρά τις πολλές αποφάσεις που υλοποίησε χωρίς να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, χωρίς να μιλήσει κανείς εκτός από δικά μας εμπεριστατωμένα δημοσιεύματα, απ’ τους δύο (Φαφούτης – Πιστικίδης), οδήγησε τον τοπάρχη να κάνει το μοιραίο λάθος που οδήγησε στην καταρράκωση του προσωπικού του προφίλ ως απόλυτου μονάρχη.

Και που είμαστε ακόμα… Η αποκάλυψη σχετικών επί του θέματος  αποδείξεων, θα συνεχιστεί, ούτως ώστε να αποκαλυφτεί το πραγματικό πρόσωπο του τοπάρχη και της παρεούλας που τον στηρίζει.

link σχετικών άρθρων

Η Δ.Σ. της ΟΛΡ Α.Ε. Δ. Γκικάκη τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τη δημοτική αρχή Μπουρνούς-Βασιλόπουλου

Μπουρνούς-Βασιλόπουλος: Βρόγχος οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Αποσύρονται πριν τους πνίξουν

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα