21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΘυσία στον Μολώχ της ανακύκλωσης «σκότωσε» 30χρονη μανόλια στο Πικέρμι!

Θυσία στον Μολώχ της ανακύκλωσης «σκότωσε» 30χρονη μανόλια στο Πικέρμι!

Κάποιες ενέργειες της δημοτικής αρχής Μπουρνούς, ακόμα κι αν έχει κάποιος τη διάθεση να τις επαινέσει, σκοντάφτουν πάνω στον παρορμητισμό; να πούμε του δημάρχου Μπουρνούς, που παίρνει βιαστικές αποφάσεις ακόμα και πριν εγκριθούν απ’ τις αρμόδιες επιτροπές του δήμου.

Έτσι ο κος Μπουρνούς, προτού καν συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,  δίνει εντολή να ξεριζώσουν μια υπέροχη μανόλια (δεν έχει δείξει ψήγματα έστω περιβαλλοντικής ευαισθησίας σε πλείστα όσα θέματα μια μανόλια θα σκεπτόταν;) που στόλιζε την μοναδική πλατεία του Πικερμίου, για να τοποθετήσει στη θέση της κιόσκι ανταποδοτικής ανακύκλωσης!

Το τραγικότερο όλων ότι για μια φορά ακόμα δείχνει ν’ αγνοεί τα επίσημα όργανα του δήμου, να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις τους ή ακόμα χειρότερο να επιβεβαιώνει ότι τις χειραγωγεί.

Αγγέλα Ξηντάρα

Ας δώσουμε την πένα στην Αγγέλα Ξηντάρα κάτοικο Πικερμίου να περιγράψει το συμβάν με δικά της λόγια:

«Την Πέμπτη 27 Αυγούστου του 2020, τονίζει η κα Ξηντάρα, ξηλώθηκε μία μανόλια 30 ετών από την μοναδική πλατεία Πικερμίου για να τοποθετηθεί στη θέση της κιόσκι ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Ενώ η επιτροπή ποιότητας ζωής συνεδριάζει για αυτό το θέμα την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020. Ο δήμαρχος από ότι φαίνεται διατάζει χωρίς απόφαση. Ύστερα από διαμαρτυρίες μας ακούσαμε ότι θα μεταφυτευτεί σε άλλο χώρο Αύγουστο μήνα. Και θα πιάσει!!!!! Κατά τα άλλα ο κύριος δήμαρχος μιλάει για μπράβους του Πικερμίου.

Ξηντάρα Αγγελική Δημοτική συύμβουλος και Μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής Δήμου Ραφήνας Πικερμίου».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα