17.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΤι παίζεται πίσω απ’ την πλάτη Βουδούρη (πολιτών) στο δήμο Ρ-Π;

Τι παίζεται πίσω απ’ την πλάτη Βουδούρη (πολιτών) στο δήμο Ρ-Π;

Εντύπωση προκάλεσε ερώτηση του αντιδημάρχου κου Βουδούρη στη χθεσινή (14/4) συνεδρίαση το Σώματος που μεταδόθηκε διαδικτυακά, σχετικά με επίσκεψη Πατούλη σε αυστηρά περιορισμένο «κλειστό» ακροατήριο, με σκοπό την ενημέρωση για μεγάλα έργα που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κος Βουδούρης, με φανερά σημάδια δυσαρέσκειας, ρώτησε ως είθισται προ ημερησίας διάταξης:

«Είδα απόψε στο FB, ότι επισκέφτηκε την πόλη μας ο Περιφερειάρχης (Πατούλης) ο οποίος απευθύνθηκε σε μικρό «κλειστό» ακροατήριο για μεγάλα έργα που γίνονται στην περιοχή μας. Αν έχει την καλοσύνη ο δήμαρχος να μας ενημερώσει ποια είναι τα έργα που ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης και την εξέλιξή τους. Προφανώς όλοι είμαστε ισότιμοι σ’ αυτή την πόλη και δεν έχουν κάποιοι το προτέρημα να ενημερώνονται κι οι υπόλοιποι να κυκλοφορούμε χωρίς να γνωρίζουμε».

Η όλο σημασία ερώτηση του κου Βουδούρη, μας «τσίγκλησε» ώστε να ψάξουμε λίγο περισσότερο το θέμα. Μάθαμε λοιπόν ότι με πρωτοβουλία της προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. αν. Αττικής κας Σωφρόνη, κλήθηκε ο κος Πατούλης να παραβρεθεί σε αυστηρά «κλειστό» κομματικό ακροατήριο, για έναν απολογισμό των έργων της Περιφέρειας Αττικής απ’ το 2019 έως σήμερα.

Η πρόσκληση της κας Σωφρόνη αφορούσε αποκλειστικά όλα τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. αν. Αττικής, των ΔΗΜ.Τ.Ο. και της διεύρυνσης.

Συνηγορώντας υπέρ της εύλογης ερώτησης του κου Βουδούρη, υπογραμμίζουμε κι άλλα ερωτήματα που προκύπτουν:

α) Γιατί ο κος Πατούλης αντί να κάνει ένα δημόσιο ανοικτό απολογισμό διαλέγει ν’ απευθύνεται σε «κλειστό/ά» ακροατήριο/α; Φοβάται κάτι;

β) Γιατί η πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. αν. Αττικής κα Βανίτα Σωφρόνη – την οποία όπως μάθαμε ο κος Πατούλης αποκαλούσε Βανέσα παρά τις διορθώσεις των παρισταμένων – προβάλει τον κο Πατούλη, όταν επίσημα το κόμμα δεν έχει δηλώσει ακόμα υποψηφιότητα για Περιφερειάρχη Αττικής;

γ) Γιατί η κα Σωφρόνη ενώ γνωρίζει τη θέση του κόμματος για νοσοκομείο στην αν. Αττική, προβάλλει με κάθε πρόσφορο μέσο την λειτουργία νοσοκομείου στην περιοχή του Κορωπίου; (βλέπε εκδήλωση που ετοιμάζει με το επίμαχο θέμα)

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα