20.3 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ: Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Συνηθισμένη πλέον η πληροφόρηση μέσω instagram από το δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, όπου ενημερώνει για το μεταμεσονύχτιο happy end μιας κουραστικής μέρας, στο γραφείο της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

Μάλιστα το μήνυμα “ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 1.26 πμ @renadourou …Η αυτοδιοίκηση ποτέ δεν κοιμάται …!!!!” που ανάρτησε συνοδεύεται με μια ειδυλλιακή φωτογραφία αγκαλιάζοντας τη Ρένα, σαφώς κουρασμένη και με μαύρους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια, με φόντο την Ακρόπολη. 

Υπό συζήτηση το κατά πόσο η αυτοδιοίκηση ποτέ δεν κοιμάται, όταν στο δήμο που προΐσταται ο Ψηνάκης, τα παράπονα για παντελή εγκατάλειψη συσσωρεύονται. Στην καθημερινότητα του πολίτη οι δρόμοι είναι σκοτεινοί, αφού οι λάμπες που καίγονται δεν αντικαθίστανται, ο πανέμορφος παράλιος πεζόδρομος έχει υποστεί τρομερές και πολλές φορές επικίνδυνες για τους πεζοπόρους φθορές, σε δημοτικό σχολείο της Ν. Μάκρης όπου ζητήθηκε ένα κοντέινερ για να εξυπηρετήσει τη βιβλιοθήκη, τοποθετήθηκε μια κατασκουριασμένη παλιατζούρα, που ενέχει κινδύνους για τα παιδιά και τόσα άλλα που καθημερινά μας καταγγέλλονται. 

Μήπως είναι καιρός ο Ηλίας να σοβαρευτεί λιγάκι και να καταλάβει επιτέλους ότι είναι δήμαρχος ενός ιστορικού μεν δήμου, αλλά αποτελούμενου από πολίτες με απλές αλλά ζωτικές ανάγκες, για να μη αναφερθούμε και στις δημοτικές κοινότητες – γραφικά χωριά με παράδοση και αγροτική συνείδηση;  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα