ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ11η Κρητική Ρακοβραδιά στο Γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας

11η Κρητική Ρακοβραδιά στο Γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας

«Στηρίζουμε τον Σύλλογο, στηρίζουμε την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας».

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και ο Σύλλογος Κρητών και Φίλων της Κρήτης προσκαλεί τους Κρήτες, τους φίλους της Κρήτης και όλους τους κατοίκους της Ραφήνας και της ευρύτερης περιοχής σε μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην κρητική παράδοση, τη μουσική, τον χορό και τη φιλοξενία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας, σηματοδοτώντας με τον καλύτερο τρόπο το κλείσιμο του καλοκαιριού.
Στη φετινή Ρακοβραδιά, το μουσικό πρόγραμμα θα πλαισιώσουν οι Μαθιός και Ραφαήλ Δαμουλάκης, ο Χαραλάμπης Παρασκάκης και ο Παναγιώτης Κατσικιώτης, προσφέροντας μια αυθεντική κρητική μουσική εμπειρία και δημιουργώντας το σκηνικό για ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γαμοπίλαφο, σουβλάκια και πολλά ακόμη εδέσματα, καθώς και άφθονη ρακή, ποτά και αναψυκτικά, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και κρητικό κέφι.
Η 11η Κρητική Ρακοβραδιά αποτελεί για τον Σύλλογο έναν θεσμό που έχει ως στόχο να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, να διατηρεί ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης και να μεταφέρει στις νεότερες γενιές την αγάπη για την κρητική παράδοση και τον πολιτισμό. Τα μέλη και οι εθελοντές του Συλλόγου εργάζονται με μεράκι και αγάπη για τη διοργάνωση της βραδιάς, δημιουργώντας έναν χώρο συνάντησης και επικοινωνίας, όπου Κρήτες και φίλοι της Κρήτης γίνονται μια μεγάλη παρέα.
«Στηρίζουμε τον Σύλλογο, στηρίζουμε την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας».
Η 11η Κρητική Ρακοβραδιά είναι μια πρόσκληση σε όλους να ανταμώσουμε, να σμίξουμε, να γλεντήσουμε και να κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα της Κρήτης.
Σας περιμένουμε όλους!
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου | 21:00
Γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας
11η Κρητική Ρακοβραδιά
Μια βραδιά με άρωμα Κρήτης, παράδοση, μουσική και πολύ χορό!

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα