21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΕΟ -ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ- ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΝΕΟ -ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ- ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΥΡΟΥΔΗ

Εγκαινιάστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 το καινούργιο, συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, ιατρείο του Βαγγέλη Μαυρουδή στη Ραφήνα.

Παρόντες οι φίλοι και ασθενείς του από την 28χρονη παρουσία του γιατρού στην πόλη, αλλά και πολλοί πολιτικοί φίλοι από την επίσης πολύχρονη συμμετοχή του ως δημοτικού συμβούλου στα κοινά.

Διακρίναμε τον πρώην διοικητή και νυν δημοτικό σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βουδούρη, τον γραμματέα του Δ.Σ. κ. Βασιλόπουλο, τους γιατρούς και πρώην δημοτικούς συμβούλους κ. κ. Ξηρόκωστα και Θεοφίλου, την πλειοψηφία σχεδόν των γιατρών της πόλης μας, αλλά και την πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων Ραφήνας κα Παναγιώτου, τον πρόεδρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής Ραφήνας κ. Παπαδόπουλο, τον αντιπρόεδρο της Πνευματικής Εστίας «Ίωνες» κ. Μηναδάκη καθώς και πολλούς καλλιτέχνες και πνευματικούς ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες από την επίσης σημαντική παρουσία του γιατρού στα γράμματα και στην πνευματική ζωή.

 Το ιατρείο λειτουργεί στο ισόγειο του κτηρίου Μακτζώρτζ στην οδό Ευβοϊκού 35 (δίπλα στο ποτάμι). Στο μοντέρνο και ειδικά κατασκευασμένο ιδιόκτητο κτήριο στεγάζεται ήδη η Σχολή και το Ωδείο McGeorge, που γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 25 χρόνων εκπαιδευτικής δραστηριότητας στη Ραφήνα.

 Το ιατρείο δέχεται πλέον ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ τα πρωινά όλης την εβδομάδας. Τηλέφωνο για ραντεβού 2294028866 & 2294032666 (10-12 & 6-8.30 μ. μ.).

 Ο ιατρός Ευάγγελος Μαυρουδής εργάζεται στη Ραφήνα από το 1986. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Γεν. Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «Αγία Όλγα».

Μετεκπαιδεύτηκε στους υπερήχους στην Αγγλία. Εργάστηκε στο ΙΚΑ και στη συνέχεια στον ΕΟΠΥΥ Ραφήνας μέχρι τον προηγούμενο Μάρτιο ως αναπληρωτής προϊστάμενος. Υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών Ανατολικής Αττικής και δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας.

Τον περασμένο Μάιο εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου. Είναι παντρεμένος με την αρχαιολόγο-ανθρωπολόγο Φωτεινή Μακτζώρτζ, η οποία παράλληλα έχει ιδρύσει και διευθύνει την ομώνυμη σχολή ξένων γλωσσών.

Το ωδείο Μακτζώρτζ διευθύνεται από την πιανίστα, συγγραφέα και μουσικοπαιδαγωγό Ανθούλα Παπαδοπούλου, ενώ στο χώρο του φιλοξενείται από το 2007 ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Ραφήνας.

 Στη φωτογραφία ο Βαγγέλης Μαυρουδής δεύτερος από δεξιά, πλαισιωμένος από συναδέλφους-συντοπίτες του, Μάκη Βουδούρη (αριστερά), Νικολόπουλο και  Θεοφίλου (αριστερά) 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα