15.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΩΣΤΗ

ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΩΣΤΗ

Φόρτωσε το βαρκάκι του, μ’ όλα τα σύνεργά του κι ανοίχτηκε στο πέλαγο, να πιάσει τ’ όνομά του, ο γιος της Μαρίας Μουρσελά και του Παναγιώτη Χαραλάμπους και χθες Σάββατο 23 Σεπτέμβρη….οι νονοί του Αγγελική Φανάκη και Μιχάλης Τσιρίκος στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Περιβολάκια Ραφήνας, του έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνος.

Κωνσταντίνος όπως ο παππούς απ’ τη μητέρα του ως δευτερότοκος γιος της. Επειδή όμως υπάρχει κι ο μεγαλύτερος Κωνσταντίνος απ’ τους διδύμους της αδελφής της Τούλας Μουρσελά, τον νεοφώτιστο θα φωνάζουν Κωστή για να ξεχωρίζει απ’ τον πρωτοξάδελφό του.

Πανευτυχείς γονείς και νονοί, που τους ενώνει φιλία ετών – η Μαρία κι η Αγγελική ήταν κολλητές φίλες απ’ όταν πήγαιναν στην ίδια τάξη στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ραφήνας – που επικαιροποιήθηκε με τη κουμπαριά και αύξησε τους Κωνσταντίνους, αφού κι ο μοναχογιός των νονών έχει το ίδιο όνομα με το βαφτισιμιό τους.

Να ευχηθούμε στο νεοφώτιστο Καλός Χριστιανός! Μεγαλώνοντας να κάνει περήφανους γονείς, νονούς και παππούδες. Να αναδειχτεί στον πιο πολύτιμο φίλο για τον αδελφό του Θέμη. Να γίνει χρήσιμος πολίτης, μα πάνω απ’ όλα να είναι υγιής κι ευτυχισμένος. Να τον χαίρονται οι γονείς κι οι παππούδες του. Πάντα άξιοι οι νονοί του! 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα