19.5 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ

Θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες προς όλους τους Κυκλαδίτες ψηφοφόρους για την στήριξη σας διαβεβαιώνοντας σας ότι θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι για την προάσπιση των Κυκλάδων μας, σε όλους τους τομείς.

 Μετά και την ολοκλήρωση του εκλογικού αποτελέσματος, θεωρώ υποχρέωση μου να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση σας  που προσφέρατε, στην προσπάθεια μου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Ας ελπίσουμε πως ο ισχυρισμός του κ. Τσίπρα ότι η δική του κυβέρνηση μπορεί να εξασφαλίσει την εφαρμογή του μνημονίου με δικαιότερο τρόπο, όσον αφορά στην κατανομή των βαρών, θα δικαιώσει όλους όσους που για ακόμα μια φορά τον πίστεψαν. Η εφαρμογή του τρίτου μνημονίου θα προκαλέσει αναπόφευκτα εκτεταμένη και έντονη κοινωνική δυσαρέσκεια και δυστυχώς απόγνωση, ωστόσο η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού είναι απόλυτα σεβαστή.

Για όλους εμάς λοιπόν, που οι πολιτικές μας θέσεις, επιλογές και  η αγάπη μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, καθορίζουν την πορεία μας, για όλους εμάς που Δεν υποσχεθήκαμε να κυβερνήσουμε με αυταπάτες, Δεν υποσχεθήκαμε να κυβερνήσουμε χωρίς πολιτικό σχέδιο, η προσπάθεια συνεχίζετε και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Σας ευχαριστώ. 

Γιώργος Χριστόπουλος

Αν. Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα