22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ρ-Π ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...

ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ρ-Π ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ

Τελικά στην Ελλάδα του 2017, χρειάζεται να ευχαριστούμε δημόσια μια δημοτική αρχή επειδή αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα αυτονόητα σ’ ένα σχολείο και μάλιστα για ειδικούς μαθητές.

Ο λόγος για τα χρόνια αιτήματα του ειδικού σχολείου της Νταού, όπου το κτιριακό συγκρότημα χρήζει άμεσης επιδιόρθωσης. Ως εκ τούτου εκπαιδευτικοί και σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τη δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, για την υπόσχεση και μόνο ότι οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της σχολικής περιόδου.

Ευχόμαστε οι υποσχέσεις να υλοποιηθούν ώστε οι ειδικοί μαθητές να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους τη νέα χρονιά σε ένα αξιοπρεπές σχολικό περιβάλλον.

Η ευχαριστήρια επιστολή ακολουθεί: 

ΝΤΑΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ      αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου 1207/2012, αρ. Μητρώου Σωματείων 28259, ΑΦΜ 997608966, ΔΟΥ Παλλήνης

Προς :

Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Υπόψη κ.κ. Ευάγγελο Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Σάββα Αραπκιλή, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Παναγιώτη Π. Καλφαντή, Αντιδήμαρχος Τεχνικός Υπηρεσιών  

ΘΕΜΑ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ!  

Αξιότιμε κε Δήμαρχε, Ε. Μπουρνούς,   

Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Εκπαιδευτηρίων Ραφήνας, σας εκφράζουν και εγγράφως τις ευχαριστίες  τους, για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκρισή σας, στα αιτήματα που σας είχαμε διατυπώσει σχετικά με τις κτιριακές – κατασκευαστικές ανάγκες του σχολείου μας.  

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους αντιδημάρχους κους Σάββα Αραπκιλή, πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών και Παναγιώτη Καλφαντή, υπεύθυνο των τεχνικών υπηρεσιών, για τις αυτοψίες που διενήργησαν και την επιστολή τους με την οποία μας ενημέρωσαν για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν με το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Κατ’ αυτό τον τρόπο η Δημοτική αρχή στέκεται εμπράκτως, αρωγός στα προβλήματα των ειδικών σχολείων, διευκολύνοντας, όπως είναι αυτονόητο, τη ζωή μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και οικογενειών που βιώνουν μια δύσκολη και «ειδική» καθημερινότητα.   

Φυσικά και θα έχετε από εμάς τη συνεργασία μας και την βοήθειά μας σε ότι μας ζητήσετε ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.          

Ραφήνα 6/6/17

Ο πρόεδρος του Συλλόγου   Γρηγόρης Πανουργιάς

Ο Γραμματέας Γεώργιος Κακαδιάρης

Τα μέλη Μπάρτζης Ευάγγελος  Ζουμπουλίδου Γεωργία  Θεοχάρης Σπύρος  Αθανασίου Δημήτρης  Ίσηρης Γιώργος 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα