28.3 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στην κοπή της πίτας του συλλόγου Πνευμονικής Υπέρτασης Ελλάδος την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, όταν δεχτήκαμε ένα απρόσμενο βραβείο απλά και μόνο επειδή μέσω δημοσιευμάτων μας προσπαθούμε να ενημερώσουμε για τη σπάνια νόσο της Πνευματικής Υπέρτασης και να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό για τον αόρατο ασθενή, όπως ο πάσχων απ’ αυτήν.

Μια ελάχιστη προσφορά εν σχέση με την μεγάλη τιμή που δεχτήκαμε. Το βραβείο που μας απονεμήθηκε, ένας κορνιζαρισμένος τίτλος Ευαισθητοποίησης Κοινού για την συνεχή ενημέρωση του κοινού για την νόσο της Πνευμονικής Υπέρτασης και τα δρώμενα του συλλόγου κι ένα συμβολικό δώρο. Ένα καλαίσθητο μεγάλο ρολόι, με το μότο της σπάνιας νόσου «ο χρόνος μετρά για την Πνευματική Υπέρταση».  

Μοιραζόμαστε μαζί σας την ευαρέσκειά μας γι’ αυτήν την τιμητική διάκριση, εκφράζοντας παράλληλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο Ιωάννα Αλυσανδράτου και τα μέλη του συλλόγου.

Ιωάννα μου θέλω δημόσια να πω ότι είσαι η καλή νεράιδα για όλους μας, ασθενείς και φροντιστές. Πάσχουσα η ίδια, αναγνώρισες το πρόβλημα και κατόρθωσες να δημιουργήσεις αυτό το σύλλογο με άξιους συνεργάτες, στον οποίο όχι μόνο βρίσκουν βοήθεια όσοι έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι με την Π.Υ., αλλά έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες όλων, καθώς με τη μεσολάβηση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η συχνή παρουσία στην Ελλάδα του Ιάπωνα καθηγητή Matsubara κι εφαρμογή της μεθόδου BPA σε Έλληνες ασθενείς. Κι η συμβολή του καθηγητή δεν σταματά εδώ αφού έχει εκπαιδευτεί κοντά του ο επεμβατικός καρδιολόγος του Ωνασείου Παναγιώτης Καρυοφίλης στον οποίο οφείλονται επίσης πολλά.

Κι ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών του συλλόγου βρισκόμαστε κοντά ως εθελοντές προσφέροντας ο καθένας μας εκεί όπου μπορεί ν’ αποδώσει περισσότερο. Ο Θεός να μας έχει καλά όλους.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα