18.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ “ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ” ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Η “ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ” ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

Όταν η Μαρία βαρέθηκε να μαγειρεύει σπίτι κι αποφάσισε να βγάλει την κατσαρόλα της έξω απ’ τη κουζίνα της, μαντέψτε τι έγινε. Απλά, γεννήθηκε η “Κατσαρόλα”, ένα καλόγουστο μαγαζί στη καρδιά της Ραφήνας, ελάχιστα πιο μακριά απ’ το ταχυδρομείο της πόλης, όπου ξεκίνησε να μαγειρεύει για τους φίλους της, που ελάχιστα ομοιάζει με άλλα μαγαζιά ιδίου ενδιαφέροντος.

Στη “Κατσαρόλα”, μπορείς να γευτείς πιάτα γκουρμέ, σε ποσότητα μαμάς και τιμή που δε πονά τη τσέπη. Μπορείς να τα πάρεις σπίτι ή να τα φας στο καλόγουστο μαγαζάκι της Μαρίας ή να τα παραλάβεις delivery!

Η Μαρία δεν είναι φυσικά μόνη, αφού έχει κοντά της τη επιστήθια φίλη της με την οποία διατηρούσαν προ ετών το “Κιβώριο Τέχνης” ψηλά στη Νταού. Εξ αυτού και η πολύ όμορφη εμφάνιση του μαγαζιού διακοσμημένου με τόση λεπτότητα, ώστε να συνταιριάζει με υψηλή αισθητική, το κάτασπρο μπουφέ με τα κρεμασμένα γούρια και τα βαζάκια με γλυκά του κουταλιού, που πρωταγωνιστούν όμορφα τοποθετημένα και το μεγάλο τραπέζι έτοιμο να σ’ υποδεχτεί με τα σερβίτσια φαγητού πάνω στα σουπλά (dessous-de-plat), το βάζο με τα λουλούδια, τα ρόδια μέσα στα πιάτα, οι καράφες με τα σπιτικά λικέρ και βεβαίως τις γαργαλιστικές μυρωδιές των φαγητών που αρωματίζουν την ατμόσφαιρα.

Ιδιαίτερη πινελιά τα τρία καδράκια που σε υποδέχονται μπαίνοντας κρεμασμένα στη λιλά κολόνα της σάλας με τις λέξεις EAT – PRAY – LOVE.

Φίλες/ οι είναι αδύνατο να μην επισκεφτείτε την “Κατσαρόλα” και να μη σας κερδίσουν το γοητευτικά οικείο περιβάλλον, η ευγένεια κι η προθυμία της Μαρίας, αλλά κυρίως οι γκουρμέ γεύσεις της κουζίνας της παρασκευασμένες με αγνά υλικά.

Α! και για να μη ξεχνιόμαστε το μενού αλλάζει καθημερινά και ανάλογα με την εποχή. Επίσης η ιδιοκτησία αναλαμβάνει να μαγειρέψει για κάθε εκδήλωσή σας!

Ας είναι λοιπόν καλά η “Κατσαρόλα” που καλύπτει τις ανάγκες μας όταν δεν υπάρχει χρόνος να μαγειρέψουμε σπίτι. ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!

ΥΓ. Χθες Παρασκευή 3 Φλεβάρη που βρεθήκαμε εκεί, αφού κυνηγώντας το ρεπορτάζ δεν είχα χρόνο ν’ ασχοληθώ με το μαγείρεμα, εξεπλάγην ευχάριστα ότι όση ώρα παραμείναμε τρώγοντας, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε πολλούς φίλους (σχεδόν όλους όσοι μπήκαν στο μαγαζί) που προμηθεύονταν το μεσημεριανό τους για το σπίτι. Αυτό θα πει το τερπνό μετά του ωφελίμου!   

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα