26.4 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα Χαρούλα Ασημακοπούλου, μετά τον αγώνα που έδωσε με τους συντοπίτες της να σταματήσουν το πύρινο θηρίο, δε ξεχνά όλους όσους στάθηκαν πλάι τους τις δύσκολες ώρες της προσπάθειας να θέσουν υπό έλεγχο τη καταστροφική πυρκαγιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας που πέρασε το χωριό μας από την φωτιά που μας ήρθε από τον Κάλαμο πολλοί ήταν οι άνθρωποι που μας συμπαραστάθηκαν υλικά και ψυχικά.

Για όλους αυτούς η Δημοτική μας Κοινότητα εκφράζει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , με τον κίνδυνο κάποιον να ξεχάσει και να τον πικράνει. Οι άνθρωποι που προσφέρουν από την καρδιά τους όμως, ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι άτομα που τους αρέσει η προβολή , έτσι ελπίζω ότι θα με συγχωρέσουν αν κάποιον παραλείψω.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!! Πρώτοι παντού, με αυτοθυσία , με παλμό και ψυχή σε ότι τους ανατέθηκε!! 

Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την άμεση ανταπόκριση, την αυτοθυσία την γενναιότητα, την υπομονή με την οποία μας αντιμετώπισε! Για τους ίδιους ακριβώς λόγους ευχαριστούμε την ΔΕΗ, που έκανε τα αδύνατα δυνατά για όλους μας. Τον ΟΤΕ που βοήθησε με έξτρα σήμα στην περιοχή, την ΕΥΔΑΠ για την συμβολή της.

Ευχαριστούμε τον Κο Φιλίππου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Κο Πατούλη, την Υπεύθυνη Πολ. Προστασίας Κα Τσούπρα, τον Κο Γιώτη, τα οχήματα της Περιφέρειας, τον ΣΠΑΠ και προσωπικά τον Κο Σιώμο, τους Εθελοντές του Προβάλινθου και τον Δαμιανόγλου Ιωάννη, την ΕΥΔΑΠ, την COMAR AE για την άμεση αποκατάσταση του αντλιοστασίου. Τους Δημάρχους από την Καστοριά , ως την Σκάλα Λακωνίας , ως την Κρήτη, για την υλική και την ηθική τους στήριξη.

Την Κα Γεωργία Μαρτίνου για το ενδιαφέρον την επίσκεψη και την διάθεση για βοήθεια. Τον Δήμο Καλλιθέας, Πεντέλης, Διονύσου, Ν. Ηρακλείου, Αριδαίας, Αγ Στεφάνου, Ωρωπού, Ραφήνας-Πικερμίου, Πειραιά και παρακαλώ να με συγχωρέσουν όσοι ξέχασα!!

Τους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για την παρουσία τους, τους Αντιδημάρχους που παραβρέθηκαν, την Γενική Γραμματέα και τους Κους Μεγαγιάννη και Ζουμπουρλή.

Ευχαριστούμε τον κο Σκλαβενίτη για τα νερά που οικειοθελώς μας πρόσφερε, ξαφνιάζοντάς μας ευχάριστα! Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους και τα κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, που ήταν μαζί μας όλες αυτές τις ώρες και μας βοηθούσαν να ενημερώνουμε τον κόσμο, για την κατάσταση που επικρατούσε.

Ευχαριστούμε την Αθηνά Τρύπου για το νερό που μας πρόσφερε από την γεώτρησή τους και ρεύμα από την γεννήτριά τους. Μας γέμισε πάνω από δέκα υδροφόρες και Πυροσβεστικά οχήματα τα οποία της χάλασαν τον κήπο και της έριξαν την περίφραξη! 

Τέλος ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους που έτρεξαν να βοηθήσουν το χωριό και τους συνανθρώπους τους, με ότι μέσα είχε ο καθένας.

Με ευγνωμοσύνη εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα 
Η Πρόεδρος

Ασημακοπούλου Χαραλαμπία

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα