20 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΑντίο καλή μου Μαρίτσα (Ιμπιρλή)

Αντίο καλή μου Μαρίτσα (Ιμπιρλή)

Αποχαιρετισμός στην καλή φίλη Μαρίτσα Ιμπιρλή

Η Μαρίτσα, η καλή φίλη με την οποία ζήσαμε τόσες ωραίες στιγμές, έφυγε να συναντήσει το άλλο της μισό στην ουράνια αιωνιότητα. Εκεί που την περιμένει ο σύντροφος της ζωής της να χορέψουν ξανά χορούς μιας άλλης διάστασης.

Κι εμείς εδώ μείναμε ν’ αναπολούμε τα τόσα γλέντια που κάναμε, τους χορούς που χορέψαμε, το αστείρευτο κέφι της υπέροχης παρέας που είμαστε. Το ζευγάρι Ιμπιρλή ένα απ’ τα πιο χορευταράδικα δίδυμα της συντροφιάς, που σκόρπιζε γύρω του άφθονο κέφι, γέλια και χαρές.

Κι ύστερα μεγαλώσαμε, τα παιδιά δημιούργησαν τις δικές τους οικογένειες, οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν, οι καιροί άλλαξαν κι η παρέα έμεινε γεμάτη από χαρούμενες αναμνήσεις.

Και τώρα εμείς που μείναμε, κάθε τόσο αποχαιρετούμε ένα καλό φίλο συγχωριανό/η με τον οποίο περάσαμε τόσες όμορφες στιγμές σε γιορτές, σε κοινά γλέντια, σε πανηγύρια και χαρές.

Αντίο Μαρίτσα, έφυγες μέσα στην αγκαλιά των παιδιών και των εγγονών σου, ευλογημένη ότι δεν ταλαιπωρήθηκες καιρό. Θα σε θυμόμαστε πάντα με νοσταλγία για τα τόσα ωραία που ζήσαμε μαζί.

Καλό παράδεισο να έχεις Μαρίτσα μου.

Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά και τα εγγόνια σου, Να ζήσουν να σε θυμούνται.

Αγγελική Ραγκούση

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα