20.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ DREAM TEAM TAVI ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΝ DREAM TEAM TAVI ΤΟΥ ΩΝΑΣΕΙΟΥ!

Ένα δημόσιο ευχαριστώ είναι ίσως η ελάχιστη ευγνωμοσύνη που πρέπει στην ομάδα Διαδερμικής Αντικατάστασης αορτικής βαλβίδας (TAVI) του Ωνασείου Καρδιολογικού Κέντρου, με επικεφαλής τον γιατρό μας επεμβατικό καρδιολόγο Ιωάννη Ιακώβου, για την εξαιρετικά πετυχημένη επέμβαση που πραγματοποίησε σε συγγενικό πρόσωπο.

Ο κος Ιακώβου ήταν υποχρεωμένος ν’ ακολουθήσει το μόνο δρόμο που επέτρεπε η εν γένει κατάσταση του ασθενούς. Ένας δύσκολος δρόμος καθώς η αντικατάσταση της βαλβίδας έγινε απ’ την δεξιά υποκλείδιο αρτηρία. Ένεκα τούτου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον καρδιοχειρουργό Σωκράτη Φραγκούλη ο οποίος έκανε την αποκάλυψη της δεξιάς υποκλειδίου ώστε μέσω αυτής να εμφυτευτεί η βιοπροσθετική αορτική βαλβίδα. Επίσης τον αγγειοχειρούργο Νίκο Δούλα και όλη την ομάδα TAVI που ήταν παρούσα καθ’ όλη την διάρκεια του χειρουργείου.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο του συλλόγου «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδος»  Ιωάννα Αλυσανδράτου που μας έφερε σε επαφή, όταν πρωτοήρθαμε αντιμέτωποι με την άγνωστη έως τότε σε μας ασθένεια της Πνευμονικής Υπέρτασης, με το τμήμα Π.Υ. του Ωνασείου και τον επεμβατικό καρδιολόγο Παναγιώτη Καρυοφύλλη με εξειδίκευση στην αγγειοπλαστική Πνευμονικών Αρτηριών, ο οποίος με το αστείρευτο χιούμορ και το μοναδικό του χαμόγελο εμψύχωσε τον ασθενή προ και μετά την επέμβαση. Την νοσηλεύτρια Ζωή, την καλή νεράιδα των ασθενών με Πνευματική Υπέρταση όταν κάνουν καθετηριασμό παρακολούθησης της νόσου, η οποία μας ενημέρωνε για την εξέλιξη του χειρουργείου και ήταν η πρώτη που μας ειδοποίησε ότι τελείωσε μ’ ένα πλατύ χαμόγελο που έλεγε περισσότερα απ’ την λακωνική της ατάκα «τελειώσανε θα σας ενημερώσει ο κος Ιακώβου σε λίγο».

Επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εμφραγμάτων και τον συνασθενή μας Αργύρη που βρισκόταν κοντά μας κατά την διάρκεια και μετά το χειρουργείο.  Την προϊσταμένη κα Μανωλοπούλου που μας έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες όταν πήραμε εξιτήριο πέντε μέρες μετά την επέμβαση. Τέλος να συγχαρούμε το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Ωνασείου για την ευγένεια και την προθυμία που αντιμετώπισαν κάθε ανάγκη μας.

Εύγε στην dream team TAVI του Ωνασείου! Είθε ο Θεός να χαρίζει πάντα επιτυχίες στην αποκατάσταση της υγείας των ανθρώπων που αφήνονται στα χέρια της ομάδας.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα