17.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΣΟΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

ΟΣΟΙ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ

Ο Σωτήρης Ζώτος, τ. υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ, απ’ τη πρώτη φορά που ακάλεστος παρακολούθησε την ημερίδα που διοργάνωσε η ΔΗΜ.ΑΡ. Ραφήνας-Πικερμίου αρχές του 2013 στο αμφιθέατρο του Κ.Υ. Ραφήνας με αίτημα την αναβάθμιση του κέντρου με τη μεταφορά των γιατρών του ΕΟΠΥΥ στις απέραντες εγκαταστάσεις του, παρέμεινε ένθερμος υποστηριχτής τόσο της λειτουργίας, όσο και της αναβάθμισης του Κ.Υ. σε 24ης εφημερίας.

Έκτοτε έτρεξε πολύ νερό στο ποτάμι, με τον τ. δήμαρχο Ρ-Π κ. Χριστόπουλο, σε αγαστή συνεργασία με τον κ. Ζώτο, να πετυχαίνει λόγω προσωπικής γνωριμίας με τον εφοπλιστή κ. Θανάση Μαρτίνο την απίστευτα μεγάλη χορηγία του, που κατέστησε το Κ.Υ. σε πρότυπο Πανελλαδικά.

Μία μόνο εκκρεμότητα μένει. Το μοναδικό αυτό Κ.Υ. Πανελλαδικά να μπει και σε 24ωρη εφημερία, όπως εδώ και χρόνια προορίζεται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπογραφεί η εν λόγω απόφαση. Απόφαση που δεν πρόλαβε να υπογράψει ο Σωτήρης Ζώτος λόγω αντικατάστασής του.

Πράξη που αναμένεται να υπογράψει η αντικαταστάτριά του Χρυσάνθη Κισκήρα, η οποία εκπροσωπώντας μια φιλολαϊκή κυβέρνηση, εντέλλεται να φροντίσει ώστε η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας να φτάσει στο επίπεδο της αποσυμφόρησης των κεντρικών μονάδων υγείας και το Κ.Υ. Ραφήνας προσφέρεται τα μέγιστα προς τούτο.    

Να υπογραμμιστεί ότι ο Σωτήρης Ζώτος παραμένει δίπλα στις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας, σε αγαστή συνεργασία με τους διαδόχους του και το αποδεικνύει στη πράξη με τη παρουσία του στη λειτουργία της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο Κ.Υ. Ραφήνας, με αδιάψευστο μάρτυρα τη φωτογραφία. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα