17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΡεγγίνα Μακέδου: «Αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες»

«Δεν ξέρω ποιος την χρειαζόταν πιο πολύ αυτή την αγκαλιά...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου πάλεψε με τη λευχαιμία και τα κατάφερε. Βγήκε νικήτρια και συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα δύναμης και ζωής. Η γυμνάστρια και χορεύτρια, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της και στέλνει τα δικά της αισιόδοξα μηνύματα.

Τις προηγούμενες ώρες ανέβασε μία φωτογραφία της και στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρθηκε στη σημασία της αγκαλιάς, που για τους περισσότερους από εμάς είναι δεδομένη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έκανε επτά ολόκληρους μήνες να αγκαλιάσει έναν άνθρωπο, καθώς απέφευγε τις επαφές με κόσμο προκειμένου να είναι ασφαλής. Επίσης, περιέγραψε τα συναισθήματά της και συγκίνησε.

Πιο αναλυτικά, έγραψε: «Στα μάτια… Εκεί αν ξέρεις θα δεις την κούραση, την χαρά της προόδου, την ευγνωμοσύνη για το σήμερα, την θλίψη και τα γιατί, την αγάπη, την Δύναμη!!! Χτες ήταν η πρώτη φορά που αγκάλιασα άνθρωπο μετά από 7 μήνες… δεν ξέρω ποιος την χρειαζόταν πιο πολύ αυτή την αγκαλιά …οι λόγοι δεν εξηγούνται εδώ δεν υπάρχει λόγος… σημασία έχει η αγκαλιά… Ναι… προσέχω τόσο πολύ που για όλο αυτό το καιρό δεν με έχει ακουμπήσει άνθρωπος ίσως μια χειραψία…

Μην υποτιμάς την αξία της ΑΓΚΑΛΙΑΣ».

Η ανάρτησή της

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα