16.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΡΘΡΑΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΤΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΩΤΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…

 

ΖΩΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Υπ. Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Κινήματος Αλλαγής

Αν. Γραμματέας Τομέα Υγείας,

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής                                                                                 Γέρακας 26/06/2019

[email protected]

fb: sotiris zotos

τηλ.6939446378»

 

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

 

Το 2013, ως αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια Υγεία Υποδιοικητής της 1ης ΥΠΕ, με επιστολή μου σε όλους τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής ξεκινήσαμε έναν ουσιαστικό διάλογο για την Υγεία στην Περιφέρειά μας.

Αποτέλεσμα του διαλόγου η αυτού ήταν η 24ωρη εφημερία όλων των Κέντρων Υγείας και η ενίσχυση τους με Ιατρικό Προσωπικό.

Στη διετία 2013-2015 λειτούργησαν, το Κέντρο Υγείας Ραφήνας και τα Ιατρεία Ωρωπού και μετατράπηκαν σε Κέντρα Υγείας τα Ιατρεία ΙΚΑ, Αγ. Στεφάνου και Αχαρνών.

Σήμερα, 830.000 πολίτες εξυπηρετούνται από τις δομές αυτές παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και παρά την απαράδεκτη αδράνεια να τεθούν σε 24ωρη Εφημερία η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού και το Κέντρο Υγείας και Αποκατάστασης Κερατέας.

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Ένα εκατομμύριο Κάτοικοι στην Ανατολική Αττική Χρειάζονται Νοσοκομείο .

Ως Υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, με μακρόχρονη θητεία σε θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση των Υπηρεσιών Υγείας  θεωρώ άκρως αναγκαία και εφικτή την δημιουργία του.

Σε αυτή την σπουδαία επιδίωξη που ήδη έχει τεθεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να στρατευτώ και να συνδράμω ώστε να ανοίξει πριν τις εκλογές ένας ουσιαστικός διάλογος και να τοποθετηθούν όλοι.

Ζητώ την υποστήριξη σας και είμαι έτοιμος να συνδράμω σε κάθε δική σας πρωτοβουλία ώστε η προσπάθεια αυτή, να αποκτήσει παλλαϊκό και διακομματικό χαρακτήρα

Η Υγεία ενώνει.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Σωτήρης Ζώτος

Υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

Αν. Γραμματέας Τομέα Υγείας Κινήματος Αλλαγής»

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα