31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ

Σε οικογενειακό κλίμα ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κορωπίου έκοψε την πίτα του στην αίθουσα του, στο Κορωπί, το Σάββατο 05/01/19. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κρωπίας κος Κιούσης Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κρωπίας κος Γρίβας Θεόδωρος, ο Δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος κος Κερασιώτης Διονύσιος και εκπρόσωποι του Όμιλου Τέχνης και Πολιτισμού Παιανίας.

Ευχαριστούμε θερμά για το φωτορεπορτάζ τον κο Ευάγγελο Παππά καθώς και όλους τους εθελοντές που χωρίς την δικιά τους συνδρομή δεν θα ήταν εφικτή η επιτυχία της εκδήλωσης.
Το ευχάριστο της βραδιάς είναι ότι η πίστα για 6 ώρες δεν άδειασε ούτε στιγμή καθώς η συμμετοχή νέων ήταν σημαντική και έδωσε τον τόνο και τον ρυθμό στην ορχήστρα μας που ανταπεξήλθε επάξια και αποτελούνταν από τους εξής:
Κλαρίνο Χρήστος Χάρης, τραγούδι Πέτρος Πανάγος, βιολί Μπατσικούρας Πάυλος, λαούτο Κατσούλης Τάσος, κρουστά Γκίκας Γιώργος.
Σημαντική επίσης η προσφορά από τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ διαθέτοντας σημαντικό αριθμό προ’ι’όντων τους.

Τέλος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τσόγκας Φώτιος ευχαρίστησε τους συνεργάτες, Σταύρου Ιωάννη (Αντιπρόεδρο) , Τόκη Όλγα (Γραμματέα), Οικονόμου Βασίλειο ( ταμεία), Λάιο Κων/νο (μέλος), Τσεβά Διαμαντίδου Ματίνα (μέλος) και Παππά Ευάγγελου (μέλος) και τις οικογένειες αυτών για την προσφορά τους ,διαθέτοντας τεράστιο από τον προσωπικό τους χρόνο για να ανταπεξέλθει ο σύλλογος στις ανάγκες που προκύπτουν.  

 

        Μετά τιμής

  ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

    Τσόγκας Φώτιος

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα