25.6 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ» ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ» ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Μελισσίων σε συνεργασία με τον Τοπικό Σύμβουλο Δ.Κ. Πεντέλης κ. Καννέλο Γεωργόπουλο διοργάνωσαν μία μουσική βραδιά στην αίθουσα «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» στο πρώην Δημαρχείο Πεντέλης  το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018.

Για δύο ώρες περίπου σε μία κατάμεστη αίθουσα ο κόσμος απόλαυσε τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ποιητών και συνθετών όπως των Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Γκάτσου, Μάνου Ελευθερίου, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Δημήτρη Λάγιου, Σταμάτη Κραουνάκη και άλλων.

Τη μουσική βραδιά άνοιξε η Μικτή Χορωδία του Δήμου μας, υπό την διεύθυνση του εξαιρετικού μαέστρου κου Χαράλαμπου Μιχαϊλίδη με τραγούδια άρτια εκτελεσμένα που ενθουσίασαν και ταξίδευσαν το κοινό.

Στο δεύτερο μέρος οι σολίστες Σαπφώ Αλεξάκη και Νίκος Καμπέρης, συνοδευόμενοι από τους εξαιρετικούς μουσικούς την κα Νίκη Κουντούμη στο πιάνο, τον κο Κώστα Ζαριδάκη στο μπουζούκι και τον κο Θανάση Ζαχαρόπουλο στην κλασσική κιθάρα, τραγούδησαν ποιήματα ντυμένα με μουσική.

Η βραδιά έκλεισε με το τραγούδι «Με το Βοριά» αφιερωμένο στον παρόντα Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, αρωγός τέτοιων εκδηλώσεων που στο τέλος της βραδιάς παρότρυνε να συνεχίσουν να γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις, που αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης κος Ιωάννης Ζώης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γεώργιος Μαγιάτης, η Αντιπρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Άννα Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος -Γκιουλμπαξέ» κος Παναγιώτης Γκατζόλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, ο Στρατηγός ε.α. κος Χρήστος Τόϊλος και πλήθος κόσμου.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Καμπέρης Νικόλαος

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα