21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΘΝΟΣ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης συμμετείχε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ημέρα Μνήμης κατά των Γενοκτονιών σε Ημερίδα με Θέμα: «Όχι άλλες Γενοκτονίες» που διοργάνωσε το Δίκτυο Αναγνώρισης Γενοκτονιών με συντονιστή τον  συμπολίτη μας Δρ. Αντώνη Παυλίδη στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.

Στην παρέμβασή του ο Δήμαρχος χαιρέτησε την εκδήλωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο των εισηγήσεων.

Τόνισε ότι οι πρόσφυγες Πόντιοι και Μικρασιάτες του χτες είναι η Ελλάδα του σήμερα και οφείλουν, οφείλουμε απ΄ όπου κι αν υπηρετούμε το κράτος και την Πατρίδα να μην ξεχνούμε ότι η μόνιμη επιστροφή στις ρίζες στηρίζει το ανάδελφο παγκόσμιο Έθνος μας.

Ιδιαίτερα επεσήμανε την ανάγκη, η ελληνική ιστορία και οι θυσίες των Ελλήνων για την Πατρίδα να γίνονται κτήμα των παιδιών από τα σχολεία που οφείλουν να κτίζουν την ελληνικότητα των νέων μας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης και Πρόεδρος του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος – Γκιουλμπαξε» κος Παναγιώτης Γκατζόλης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων και Γενικός Γραμματέας του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος – Γκιουλμπαξε» κος Γιώργος Μαγιάτης, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Νίκος Οικονομίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών – Γκιουλμπαξιωτών «Νέα Ροδώνη» κος Χρήστος Κάζος και πλήθος κόσμου.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα