15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚΑΠΗ ΛΑΥΡΙΟΥ: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μαγειρικής (διαφόρων ειδών κεφτέδες) με πλούσια δώρα

ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΙΟΥ: Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μαγειρικής (διαφόρων ειδών κεφτέδες) με πλούσια δώρα

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 στο Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Διαγωνισμός Μαγειρικής, προς τιμήν του Αγίου Ευφρόσυνου του Μάγειρα.

Το θέμα του Διαγωνισμού μας ήταν οι κεφτέδες, παρασκευασμένοι σε διαφορετικές εκδοχές και παραλλαγές. Ζητήσαμε από τα μέλη μας «και φταιν και δεν φταιν» να φτιάξουν και να μας παρουσιάσουν, εκτός από τους κλασσικούς με κιμά, κεφτέδες με ποικιλία βασικών υλικών.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 38 ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη χρονιά και αυτό αποδεικνύει την αποδοχή αυτής της παράδοσης, η οποία φέρνει τα μέλη μας πιο κοντά.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν, η κα Ματίνα Ο. Βιδάλη, εθελόντρια και αρωγός του Κ.Α.Π.Η., η κα Δήμητρα Πάλλη, η εκπρόσωπος της εταιρείας Raycap Α.Ε. κα Ελένη Σασσάνη και ο Σεφ Σταμάτης Κωβαίος γνωστός από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Master chef».

Τα δώρα του διαγωνισμού ήταν για άλλη μία χρονιά προσφορά της εταιρίας Raycap Α.Ε.

Την μεγαλύτερη βαθμολογία συγκέντρωσε η  κα Νίτσα Πετράκου με την συνταγή «Πολίτικοι μελιτζανοκεφτέδες με καρύδι», δεύτερη στη σειρά η κα Μεταξία Γεωργίου με την συνταγή «Κολοκυθοκεφτέδες με κιμά» και τρίτη η κα Ελένη Σφύρλα με την συνταγή «Μπακαλιαροκεφτέδες». Άλλοι 12 τυχεροί συμμετέχοντες, κέρδισαν με κλήρωση από έναν φούρνο μικροκυμάτων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, οι αντιδήμαρχοι Πίτσα Αργεντίνη, Αθανάσιος Μακροδημήτρης και ο σεβασμιότατος πατέρας Κωνσταντίνος Συρίγος.

            Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και τα μέλη μας, που τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρονιά αυτήν την εκδήλωση και τον κ. Κωνσταντίνο Αποστολίδη πρόεδρο της εταιρείας Raycap ΑΕ για την χορηγία των δώρων (ψυγειοκαταψύκτης, laptop, σύστημα σιδερώματος stirella, 12 φούρνοι μικροκυμάτων) του διαγωνισμού μας.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα