12.9 C
Athens
Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΚορακάκη: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

Κορακάκη: Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

Την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου, στα 10μ. πιστόλι κατέκτησε η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο η Άννα Κορακάκη.

Η Κορακάκη έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον προκριματικό των 10 μέτρων πιστολιού και με σκορ 583 είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση, για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Εκανε επί μέρους σκορ: 98, 96, 95, 98, 98, 98 και πέρασε στο πρώτο σκέλος του τελικού.

Στον τελικό αντιμετώπισε την Ινδή Έσα Σινγκ και τελικά κατάφερε να φτάσει στη νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Βουλγάρα Κονσταντίνοβα.

Στον προκριματικό συμμετείχε και δεύτερη Ελληνίδα αθλήτρια με την Χριστίνα Μόσχη να καταλαμβάνει τη 18η θέση.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.