19.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΟ πιο ώριμος βαψομαλλιάς του σύγχρονου ποδοσφαίρου

Ο πιο ώριμος βαψομαλλιάς του σύγχρονου ποδοσφαίρου

Theo Hernadez

Πολλές φορές, αρκετοί ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, αλλά και ποδοσφαιρόφιλοι, τους αρέσει να περιποιούνται την κόμη τους με περίεργα χρώματα, στυλ, κοψίματα, ακόμα και τατουάζ.

Είναι ευρέως γνωστό ότι πολλοί από αυτούς ασχολούνται αρκετά με την εξωτερική τους εμφάνιση, τα εντυπωσιακά κουρέματα, τα fancy ροζ ή φωσφοριζέ παπούτσια και τα αμέτρητα τατουάζ, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση στους πιο παλιούς του ποδοσφαίρου ότι …δεν είναι “καλοί ποδοσφαιριστές”. Δεν είναι όμως πάντα έτσι. Η προσωπική μου επιλογή, στην ανατροπή αυτής της άποψης ακούει στο όνομα Theo Hernandez.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Μίλαν, μπορεί να θεωρηθεί και ο καλύτερος του κόσμου, ταχύς δυνατός, ομαδικός, τέλειες πάσες, λιγότερο επιθετικός από ότι φαίνεται στα μάτια μου και στον κάθε Μιλανέζο, είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που η Μίλαν πήρε το Scudetto to 2021-2022.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρεαλ, όπου ακόμα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για το πως αφήσανε αυτόν τον παίκτη να φύγει για ψίχουλά. Η χρηματική του αξία είναι γύρω στα 100 εκατομμύρια αυτή την στιγμή.

Δεν έχει ακόμα κατακτήσει αρκετά τρόπαια, αλλά προσωπική άποψη είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Πρόσφατα στην κρίση τραυματισμών της Μίλαν τα πήγε περίφημα στον ρόλο του κεντρικού αμυντικού που και για την ομάδα του αφήνει την αγαπημένη του αριστερή πλευρά μόνο για λίγο.

 

Γιατί το συζητάμε; Γιατί ίσως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το ταμπού της εξωτερικής εμφάνισης για τους ποδοσφαιριστές και γενικά για όλους τους ανθρώπους. Τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια, τα βαμμένα μαλλιά δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι εριστικός ή κακός άνθρωπος ή οξύθυμος χαρακτήρας.

Ενδεχομένως, αυτές οι κινήσεις να ο τρόπος έκφρασης συναισθημάτων, που δεν μπορούν να περιγράψουν οι άνθρωποι και προτιμούν να τα χαράξουν στο δέρμα τους, κάτι το οποίο δεν αφορά την Μίλαν ή την όποια Μίλαν ή τον οποιαδήποτε φίλαθλο αυτής. Με τον ίδιο τρόπο πρέπει όλοι οι «εργοδότες» του κόσμου να μην κρίνουν τους εργαζόμενούς τους από την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά να βλέπουν το αποτέλεσμα και την ποιότητα της δουλειάς τους.

Αν μπορεί να κάνει την δουλειά του, δεν σε ενδιαφέρει η εξωτερική του εμφάνιση, η θρησκεία του, τα τατουάζ του, τα μαλλιά του, τα νύχια του κ.ο.κ.

Ο καθένας στην τελική… μπορεί να κουβαλάει το δικό του σταυρό και κρίνεται από τα πεπραγμένα του.

Απολάυστε τον Τέο!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΡΑΘΕΥΤΗΣhttps://www.instagram.com/footballholiccy/
Το πρωί μηχανικός λογισμικού, το βράδυ αθλητικογράφος.
Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα